Ha szülés után a kórházból való távozás vasárnapra esik, akkor is hazaengednek? Vagy akkor csak emiatt ott kell lenni még egy napot?
Nem tarthatnak bent, személyiségi jog, önrendelkezési jog, stb.
Más miatt voltam kórházban (műtét), másnap reggel jeleztem, hogy eltávoznék. Óóó, olyat nem lehet, még várni kell, majd később, még zárójelentés, stb.
Na, most én tudom, hogy ha zárójelentés nélkül elmegyek és valami bajom esik, a kórházat veszik elő. Tehát nem nekem fontos.
Mondtam, hogy semmi baj, akkor én felöltözök, fizikai erőszakkal meg nem tarthatnak itt. Majd családtag visszajön a zárójelentésért másnap.
Elindultunk, még a kórház udvarán voltunk, amikor csörgött a telefonom, hogy szaladjunk vissza, hipp-hopp elkészült a zárójelentésem, vegyük már át.
Szóval nyugodtan ki lehet sétálni, akkor már a kórház fog kapkodni, hogy gyorsan legyártsák a zárójelentést. Persze ezt csak akkor javaslom, ha a baba amúgy egészséges és nem kap kezelést - egyébként az ő érdeke, hogy bent maradjatok még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!