Első szülésemnél kiírás előtt 2 nappal, reggel fél 8-kor kezdődtek a 20 perces fájások. 10-kor már 10 percesek voltak, fél 3-kor 5 percesekkel mentünk a tőlünk 5 percre lévő kórházba, 22.25-re lett meg a lánykám. Második szülésemnél NST-re kellett mennem időpontra. Akkor már napok óta rendszertelen fájásaim voltak. Terhesgondozóból a szülészeti osztályra kellett mennem, 4 ujjnyira voltam nyitva, haza sem engedtek. Ez volt 9 körül. Aznap 15.25-kor született meg a második lányom. Nem is voltak rendszeres fájásaim. Senki nem hitte el, hogy ebből baba lehet. Ez kiírás előtti nap volt. Szerencsém volt, mert a férjem folyamatos műszakban jár dolgozni és mindkét szülésemnél pont otthon volt pihenőnapon.
2015. jún. 28. 12:24
2/17 anonim válasza:
35+6 naposan indult be, ejszaka. 20percesekkel. Bementunk a korhazba, ott ugy dontottek h visszatartjak. 2 napig sikerult, 36 hetesen mar nem magneziumoztak és ujbol meg is indult. Vegul surgos csaszarom volt mert a vegen kiderult h a kokdokzsinor a nyakara volt csavarodva. Meg tudtam volna szulni siman is de mar nem volt ido ra.
2015. jún. 28. 12:34
3/17 anonim válasza:
40+5 hetesen (a kiírt után 2 nappal) indult be este 10 órakor. Épp aludni készültünk:) Hajnal 3ra mentünk be a kórházba 5 percesekkel és délután 2re lett meg a kislányom:)
2015. jún. 28. 12:37
4/17 anonim válasza:
40+3-ra indítottak, császár lett.
2015. jún. 28. 12:42
5/17 anonim válasza:
Elsőnél 40+2 naposan indult fájásokkal, délután 3 körül indultak a 10 percesek, 18 órakor mentünk be 5 percesekkel, 22.05-kor megszületett.
Másodiknál 39+3 naposan indult be, éjjel elment a nyákdugó, másnap délután 4-kor elkezdett szivárogni a magzatvíz, majd 5-kor el is folyt, ekkor mentünk be a kórházba, 21,45-kor megszületett :)
2015. jún. 28. 13:01
6/17 anonim válasza:
Hát az elsőnél nem várták meg, a 38. héten "kilakoltatták" a babám, bár hogy programozott császárom lesz, csak előtte való este tudtam meg (akkor már 3 hete bent feküdtem).
A másodiknál 39+2-őn, pont éjfélkor totál elfolyt a magzatvíz (kijött a mentő, apa maradt a nagyobbal), rá egy órára lettek fájások. Úgy volt, hogy esetleg természetes szülés lesz, de aztán reggel 9-kor, mikor beért a doki és befértem a műtőbe, újra császár lett, mert addig se történt semmi haladás.
2015. jún. 28. 13:15
7/17 anonim válasza:
utolso,- 9 ora vajudás után meginditották a szulést?
nálam is éjfél korul folyt el a magzatviz, 2-3 fele lettek fájásaim és este 9kor szuletett meg a fiam. itt nem adnak se tágitot, se oxit, se semmi mást, hagyják a maguk medrében folyni a szuléseket.
2015. jún. 28. 13:57
8/17 anonim válasza:
3 nappal a kiírt dátum előtt.
Reggel még voltam CTG-n, meg is vizsgált a dokim. Aztán hazafelé bementem az Auchanba, és a pénztárnál éreztem, hogy folyik a víz. Ez délben volt.
Hazamentem, szóltam a férjemnek, letusoltam, ellenőriztem a táskát, és mentünk a kórházba. Kb 4 körül értünk be. Akkor kezdtek erősödni a fájások.
Este 10-kor már a kezemben volt a fiam.
2015. jún. 28. 14:04
9/17 anonim válasza:
2 nappal a kiírt dátum után hajnalban enyhe görcsre ébredtem, majd halk pukkanást éreztem és folyt egy kevés magzatvíz. 6 percenként jöttek is a fájások, illetve azzal együtt mindig jött valamennyi magzatvíz. Hívtam a szülésznőmet, letusoltam, hajat mostam és bementünk a kórházba. Mivel a dokim aznap dolgozott, mire beértem a szülésznőmmel már meg is beszélték, hogy egyből menjünk a borotválós-beöntéses körre, aztán szülőszobára, majd jön ő is megvizsgálni. Összesen kb. 10-11 óra vajúdás után a finisben császár lett a vége a rövid köldökzsinór végett.
2015. jún. 28. 14:16
10/17 anonim válasza:
(6-os vagyok. Nem indítottak, megcsászároztak, mert még semmit nem tágultam és mert az előző is császár volt.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!