Szent Imrében vagy Szent Istvánban jobbak a szobák, körülmények?
Szerintem ne a szoba alapján válassz kórházat, hanem a megfelelő orvost/szülésznőt keresd meg.
Ha akarsz, szülhetsz ambulánsan is, tehát szülés sután haza mész, akkor nem kell együtt lenned senkivel és otthon pihentető környezet.
Amúgy én a Szent Imrében szültem 3x, de nem kértem VIP szobát, én szerettem, ha nem vagyok egyedül. A háromból egyszer így is egyedül voltam egy két ágyasban (ott egy szoba kivételével mind két ágyas, illetve egy kétágyasban van egy pótágy is, tehát az három ágyas...)
Egyébként kérni kérheted előre, de ha foglalt amikor szülsz, akkor nem kaphatod meg, de ha kiürül közben, akkor átmehetsz, nekem az egyik szobatársam elment egy fél nappal a szülése után, mert akkor ürült.
Amúgy benéztem abba a szobába, pont olyan mint a többi, csak egy ágy van benne és nagyobb hely, de ugyanolyan "komor".
Szerintem a rendes szobák is teljesen megfelelőek. Kulturált, zárható szekrénnyel, széf is van. 4 emberre jut egy zuhanyzó és egy WC. Ritkán kellett várni rá.
igen, sajnos nekem is elég nagy a különbség a kettő között!
nagyon köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!