Dori983 kérdése:
Kinek milyen tapasztalata van a Szent Istvanban szulessel kapcsolatban? Nemsokara toltom be a 40. hetet az erdekelne a legjobban hogy mennyi ido utan inditjak meg a szulest?
Figyelt kérdés
Mikor rakerdeztem csak annyit valaszoltak hogy nem szeretik a tulhordast.Kinek mi a tapasztalata?Milyen vizsgalatok voltak terminus utan?2013. febr. 14. 19:21
1/7 anonim válasza:
Én 40+6.napon szültem,semmilyen indítás nem volt,ctg-re jártam.Igaz,volt fogadott orvosom,aki ebben maximálisan partner volt,egészségesen hüvelyi úton,spontán született a kislányom.
Volt szobatársam,akinek viszont a 40.héten indították,mert az ő orvosa,úgy "rendelte el".Tehát szerintem ez első sorban orvos függő..Ki az orvosod?
2/7 anonim válasza:
A szülés megindításának ideje nem az orvostól függ és nem is szokás kérdése(egészséges terhesség esetében). A CTG és az amnioscopia eredményétől függ. Ezért van az,h valakinél már a 40., valakinél akár a 42. héten indítják meg a szülést. De van egy általános szemlélet: a 42. hétnél tovább nem várnak.
3/7 anonim válasza:
Ez részben így van ahogy Te írod,de orvosa is válogatja.
Nekem például egy doktornő a 40+2.napon megindította volna,az én orvosom szerint meg nem kellett...
4/7 anonim válasza:
Amiket leírtam, azok az irányelvek. persze,ha fogadott orvosa van valakinek gyakori az irányított szülés(főleg manapság). De a max 42. hét minden esetben igaz.
5/7 anonim válasza:
Amúgy a programozott szülés,ha nincs eü. indikációja nem veszélytelen, ezért az orvosok zöme nem is javasolja.
6/7 A kérdező kommentje:
Kedves elso,koszonom a valaszt,az orvosomban maximalisan megbizom,csak nem tudtam h vane altalanosan elfogadott gyakorlat esetleg az Istvanban.
2013. febr. 15. 13:20
7/7 A kérdező kommentje:
ja igen,Varsanyi doktorno az orvosom.Esetleg ra gondoltal?
2013. febr. 15. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!