34. hetes kismama vagyok, debreceni. MA 2013. 08.30-a van. Szült valaki mostanság a klinikán? Ha igen hogy áll a felújítás s körülmények. Szeretnék infókat megtudni mert ott a portán sem mondanak semmit.
Soha nem szülnék a Klinikán...borzalom,ami ott van!
Kenézybe szültem,nagyon meg voltam vele elégedve!!!! :)
Nekem a kenézyről ez a véleményem... a szülészet lehet szép meg csili-vili, de ami a gyermekágyon van, az horror. Ezért megyek privát szülni a klinikára, és hazajövök 12 óra múlva...nem kérek még egy szülés utáni depit a szintén depis csecsemősöktől.
Egyébként a kérdező, nem ezt kérdezte!
én szültem 15-én. bocsi, csak most olvastam, hogy írtál. Látogatók bármikor jöhettek, de max. ketten lehetnek bent a szobában. A szobatársadtól függ, ill. úgyis érzed azt, hogy most nem alkalmas, hogy látogató legyen bent a szobában. Este kb 6 körülig voltak látogatók.
A babának ruhát nem kell vinni, de mivel egy kisinget és egy ujjatlan rugdalodzót adtak, ami állandóan a nyakában volt, ezért mi vittünk neki bodykat. örültek neki a nővérek! Popsitörlőt mindenképp vigyél a babának, mert pelenkát adnak, de törlőt nem! magadnak csak az alap piperét kell vinni, mintha simán kórházba készülnél. Én a biztonság kedvéért vittem Tenna betétet, de minden nap jöttek és kérdezték, hogy mire van szükségem és adtak mindent. A szülőszobán feltétlenül legyen nálad víz és valami csipegetni való. Én pogácsáztam :) a többiek szőlőcukrot vittek.
Remélem még időben írtam és ha bármi kérdésed lenne, írj nyugodtan, mostmár figyelem a kérdést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!