A SOTE I klinikán milyenek a körülmények? Dr. Koós Hutas Piroska magánrendelése mellett kell regisztrálnom a szülés előtt a klinikán? Be szokott jönni a szülésre? Ha igen van valami előzetes egyeztetés mód vele, vagy esetleg az osztályon valakivel?
A doktornőt nem ismerem, de itt szültem. A szülés maga úgy-ahogy rendben volt, fogadott orvosom és fogadott szülésznőm volt. Viszont ahogy ők kitették a lábukat, az ügyeletes szülésznők végtelenül bunkók voltak, és úgy viselkedtek, mintha notórius szimuláns lennék, mert nem tudtam ájulás nélkül lábra állni. Utána a csecsemőosztály is szörnyű volt, 2x4 ágyas szobára egy WC+zuhanyzó, a nővérek le se sz.rtak, a gyereket nekem kellett ellátni úgy, hogy a lábamon állni is alig tudtam, éjszakára nem lehetett beadni, hiába nem aludtunk napok óta. Jót csak a felnőttápolónőkről tudok mondani, bár szerintem ők orvostanhallgatók lehettek, nagyon fiatalok voltak és nagyon kedvesek, de ez nem kompenzálta a többi sz.rt.
Bár igyekszem elkerülni a további terhességeket, ha mégis gyermekvállalásra adnám a fejem, biztos, hogy nem a SOTÉ-n szülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!