Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Konzolvilág boltjában le...

A Konzolvilág boltjában le kell foglalnom rendeléssel azt a terméket, ami jelenleg van raktáron, vagy elég csak bemennem és előzetes egyeztetés nélkül is megvehetem?

Figyelt kérdés
Amennyiben le kell foglalni rendeléssel, muszáj megadnom konkrét napot amikor bemegyek érte, vagy elég "majd a hét második felében" is?

2012. szept. 6. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Hívd fel őket, hogy tegyék félre, de lehet azt mondják van még egy csomó nekik, akkor meg felesleges. Én mindig telefonon érdeklődöm, ha nem előrendelésről van szó.
2012. szept. 6. 18:26
 2/3 A kérdező kommentje:
E-mailt írtam, de napok óta nem válaszolnak. Hívni nincs miről őket. De a termék raktáron van, szóval remélem simán is megvehetem. Arra gondoltam 2-3 nappal az átvétel előtt leadom a rendelést a webshopban, és a bolti átvétet választom. Remélem így jó, mert csak egyszer tudok bemenni.
2012. szept. 6. 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak van valami telefonszám. Amúgy ha más nem akkor tégy úgy ahogy írtad.
2012. szept. 6. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!