Nektek hány hetesen indult be a szülés, és milyen körülmények között?
Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 12:16
11/17 anonim válasza:
40+1 hetesen, reggel 10kor, fájásokkal. Másnap du. 2kor született meg a fiam
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Izgatottan várom az "én történetemet is" :)) Én most vagyok 25 hetes :)
2015. jún. 29. 07:55
13/17 anonim válasza:
40. hét, burokrepesztés és császár.
14/17 anonim válasza:
39+6-nál arra ébredtem hajnalban, hogy fáj a hasam.
15/17 anonim válasza:
Nem indult meg sehogy. Ahogy teltek a napok egyre erősebb és fittebb lettem, ami néha volt jóslófájás 38-39 héten, na még az is elmúlt. Betöltött 41. héten a panelban lakó sógornőmnél lépcsőztem fel és alá, semmi eredmény. 41+3 napon indították a szülést, reggel 6-kor burokrepesztés +oxitocin, du 4 kor született meg a fiam.
16/17 anonim válasza:
40+6 hetesen elfolyt a magzatvìz a kòrházban a vizsgálòasztalon amnioszkòpia közben. Másnap indìtottak volna.
17/17 anonim válasza:
39+1, másfél napi rendszertelen, 8-20 perc közötti fájások után a kórházban 2 ujjnyi méhszáj, s mert nem tágultam, oxyt adtak, akkor beindult és összesen 4,5 óra kórházi bentlét után lett meg a fiam.
De az előző másfél napban már csak 2-3 órákat aludtam összefüggően, ezért mire beértünk elég fáradt voltam.
Most várom a másodikat,remélem most nem így lesz, hanem pár óra alatt lezajlik, oxy nélkül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!