Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha szülés után a kórházból...

Ha szülés után a kórházból való távozás vasárnapra esik, akkor is hazaengednek? Vagy akkor csak emiatt ott kell lenni még egy napot?

Figyelt kérdés
Ugye hétvégén csak ügyelet van a kórházakban, ezért merült fel bennem, hogy hazaengednek vajon ilyenkor is, vagy csak emiatt bent tartják az embert még egy napot? Régebben feküdtem bent más miatt, pénteken vizsgáltak, még nem engedtek haza, és közölték, hogy akkor erre hétfőn visszatérünk, az fel sem merült, hogy hétvégén bármi is történhetne hazamenés kapcsán...
2015. júl. 1. 16:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Délelőtt műtenek, ez biztos. Hát, majd kiderül :)
2015. júl. 1. 23:13
 12/15 anonim ***** válasza:
72 óra után kiengednek, akkor is, ha császár volt.
2015. júl. 1. 23:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia!Kórháza válogatja...Debrecenben,a Klinikán volt mindhárom alkalommal császárom,hát nem engedtek haza 72 óra elteltével,sőt!!a legutolsó császárom most április 27-én volt,(hétfőre esett),és május 1-én engedtek csak haza,ami péntek volt.Szerettem volna már csütörtökön hazamenni,mivel velem is és a babával is minden rendben volt,de nem mehettünk..úgy hogy tényleg kórház és orvosfüggő ez.Egyébként hétvégén is ugyanúgy haza lehet menni,ha egyébként minden rendben van,az ügyeletes doki megírja a zárót,mi ünnepnap jöttünk :-)
2015. júl. 2. 07:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Engem gazaküldtek, a zàróért hétfőn kellett visszamenni.
2015. júl. 2. 14:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Engem is hazaengedtek vasárnap, a papírokért másnap ment vissza a párom. Ja és itt a 7. napon engedik haza a császárosokat. Hétfő délelőtt császároztak és vasárnap délután engedtek haza.
2015. júl. 2. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!