Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minden évben beteg a család...

Minden évben beteg a család karácsonykor?

Figyelt kérdés
Ez zsinórban a 3. év. Most a gyerekek kezdték, tegnap lázas lett a kisebbik. Ma estére a nagyobbik is. A kicsinek ment a hasa is. Tavaly én kezdtem, és utána ment végig mindenkin. Tavaly előtt szintén ez volt a menetrend. Nálatok is beteg ilyenkor mindenki?
dec. 22. 18:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
46%
Nem. Sosem vagyunk betegek karácsonykor. Meg amúgy se.
dec. 22. 19:03
 2/18 babyboom567 ***** válasza:
79%

Az elmúlt karácsonyok eseményei nálunk:

2 évesen kétoldali tüdőgyulladással volt a gyerekem itthon karanténban.

3 évesen skarlátos volt.

4 évesen covidosak voltunk.(én 4 hétig feküdtem)

5 évesen december 23.án kerültünk a gyerek miatt kontakt karanténba.

Most 8 éves,valami torokfájásos vírusunk van,nekem a fülem torkom fáj, a gyerek nagyon be van rekedve.

dec. 22. 19:08
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden evben, de sokszor elofordult mar. Mondjuk olyan 2 evente biztos, amiota intezmenybe jar.

Unom en is mar nagyon… De amugy szerencsere a gyerek meg ha beteg is, 2-3 nap es jol van. De mi lerobbanuk vagy 1 hetre.Egyszer hanyos virus is volt, na az durva volt. Nem hianyzott pont karacsonykor, az biztos 😂

dec. 22. 19:08
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nagyon ritkán betegek, karácsonykor kb soha
dec. 22. 19:15
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak tavaly. Karácsonyra mondjuk már csak orrfolyás maradt, de az azelőtti napokban 1 gyerek, én és a férjem magas lázzal szenvedtünk, a másik gyerek "csak" levert volt. Iskolás gyerekek, hálistennek a többi karácsony nem így telt, idei reméljük nem telik betegen.
dec. 22. 19:15
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi most talán kijövünk ebből a nyavalyából, a gyerekeknek picit folyik az orra, a férjem még néha köhög, de szerintem rendben leszünk.

Tavaly karácsonykor még jól voltunk, de jöttek a rokonok “nem adok puszit, mert beteg vagyok” és a szilvesztert ágyban töltöttük mind lázasan.

dec. 22. 19:16
 7/18 Derjaderja ***** válasza:
60%

Mi is tavaly voltunk a megelőző héten betegek, én fájdalomcsillapítóval tudtam megmozdulni is, napokig feküdtünk, párom persze meggyógyult mire a gyerekekkel kidőltünk, ìgy ő lánc 24ezett ahogy Karácsony előtt szokta.

Persze addigra meggyógyultunk mire vendégseget kellett adni, illetve a rokonok ajándékait 23-an beszerezni.

27-én úgy mentem dolgozni, mint a mosott rongy.

dec. 22. 19:29
 8/18 anonim ***** válasza:
92%
Még sosem volt ilyen, de amúgy se betegesek nálunk sem.
dec. 22. 19:34
 9/18 anonim ***** válasza:
91%
Mi most vagyunk mindannyian betegek, eddig ezzel nem volt gond. Mire családozni megyünk remélem rendben leszünk.
dec. 22. 20:03
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi most kezdünk rendbe jönni. 40 fokos lázzal, köhögéssel indult a hét.
dec. 22. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!