Minden évben beteg a család karácsonykor?
Az elmúlt karácsonyok eseményei nálunk:
2 évesen kétoldali tüdőgyulladással volt a gyerekem itthon karanténban.
3 évesen skarlátos volt.
4 évesen covidosak voltunk.(én 4 hétig feküdtem)
5 évesen december 23.án kerültünk a gyerek miatt kontakt karanténba.
Most 8 éves,valami torokfájásos vírusunk van,nekem a fülem torkom fáj, a gyerek nagyon be van rekedve.
Nem minden evben, de sokszor elofordult mar. Mondjuk olyan 2 evente biztos, amiota intezmenybe jar.
Unom en is mar nagyon… De amugy szerencsere a gyerek meg ha beteg is, 2-3 nap es jol van. De mi lerobbanuk vagy 1 hetre.Egyszer hanyos virus is volt, na az durva volt. Nem hianyzott pont karacsonykor, az biztos 😂
Mi most talán kijövünk ebből a nyavalyából, a gyerekeknek picit folyik az orra, a férjem még néha köhög, de szerintem rendben leszünk.
Tavaly karácsonykor még jól voltunk, de jöttek a rokonok “nem adok puszit, mert beteg vagyok” és a szilvesztert ágyban töltöttük mind lázasan.
Mi is tavaly voltunk a megelőző héten betegek, én fájdalomcsillapítóval tudtam megmozdulni is, napokig feküdtünk, párom persze meggyógyult mire a gyerekekkel kidőltünk, ìgy ő lánc 24ezett ahogy Karácsony előtt szokta.
Persze addigra meggyógyultunk mire vendégseget kellett adni, illetve a rokonok ajándékait 23-an beszerezni.
27-én úgy mentem dolgozni, mint a mosott rongy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!