Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minden évben beteg a család...

Minden évben beteg a család karácsonykor?

Figyelt kérdés
Ez zsinórban a 3. év. Most a gyerekek kezdték, tegnap lázas lett a kisebbik. Ma estére a nagyobbik is. A kicsinek ment a hasa is. Tavaly én kezdtem, és utána ment végig mindenkin. Tavaly előtt szintén ez volt a menetrend. Nálatok is beteg ilyenkor mindenki?
dec. 22. 18:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül nekem fáj egy kicsit a torkom. Egyébként ennyi se szokott lenni. Nem emlékszem olyan karácsonyra, amikor dögrováson lettünk volna. Húsvétkor már előfordult.
dec. 22. 20:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Eddig nem voltunk betegek, de ez az idei más. Tegnap a lányom hányt és lázasodott be, ma reggel nekem kezdett el fájni a torkom.
dec. 22. 21:13
 13/18 Derjaderja ***** válasza:
83%
Jobbulást Mindenkinek!
dec. 22. 21:42
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly volt (eddig) csak ilyen. 22-én kezdte a gyerek, mi 24-én kezdtük rosszabbul érezni magunkat, és onnantól egy hétig azt se tudtam, milyen nap van, nemhogy melyik nap volt a karácsony… idén egyelőre mindenki jól van.
dec. 22. 21:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Pont ma van 1 éve, hogy ügyeletre kellett menni a kisfiammal, annyira rosszul volt. Az volt az első karácsonya, de sajnos az egész család covidosan töltötte itthon. Azóta nem voltunk betegek. Erre most éjszaka arra keltem fel, hogy köhög és szörcsög... :/ eddig szerencsére ennyiben maradt a dolog, remélem, most megússzuk.
dec. 23. 07:55
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi már egész jól vagyunk, de egész múlt héten betegeskedtünk, úgyhogy nem állunk túl jól a készülődéssel.

Tavaly nem voltunk betegek, tavalyelőtt viszont igen, pont az első közös karácsonyunkkor hármasban.

dec. 23. 08:35
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekunk minden evben a fosos hanyos jon. A covid jobb,nekunk csak faj a torkunk 2 napig es kesz, influenzat kikeruljuk az oltassal, nah akkor majdnem korhaz lett a vege 40C volt 3 napig es sugarban hanyt, mar felrebeszelt a gyerek magas laznal, sirtam. Leteszteltuk es Influenza A lett (700ft a patikaban a gyorsteszt)Soha tobbet. Minden osszel oltatunk azota.
dec. 23. 10:54
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én kórházban vagyok a 9 hónapossal, apuka otthon a 3 évessel. Lehet, hogy csak az újévben megyünk haza
dec. 23. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!