Azért így karácsonykor minden család ilyen vagy nálunk megy a kaotikus végzet ?
Mi egész évben is gyűlöljük egymást vagyis az én családomban nem sok szeretet van amúgy nem vicces de a mai nap is elég furcsa volt.
Egesznap nem beszélünk egymással (max csak veszekszünk) mindenki már megkapta a karácsonyi ajándékát most hogy később azzal se kelljen bajlódni 😂
Nem tudunk elmenni egy étterembe sem veszekedés nélkül meg amúgy sehova.
Tavaly is Tihanyból kb menekült mindeki mindeki elől szó szoros értelmében itt mindenki egyedül a számítógép előtt ül (velem együtt) és max csak esszük egymást hogy már megint ki mennyit költött el..a kocsik fenntartása meg minden.
Apámat úgy utalom hogy 10 percig nem tudok vele beszélni. Konkrétan itt vagyunk a házban de nem is látjuk (hála isten amúgy) egymást.
Ilyenkor meg karácsonykor teljes a pokol én is nem is értem, mindenkihez menekülők csak otthon ne kelljen lenni, szerencsére sok barátom van de hát kb ennyi.
Valahol ma láttam egy vicces mémet hogy ilyenkor karácsonykor ez lezajlik..nálatok is más a helyzet ilyenkor ? Mert azt tudom hogy nálunk gatya van..de mindig azt képzelem hogy máshol azért szeretet is van..nem vagyok dementor nem azért kérdezem vagy akiket átjárja ez a karácsonyi flow azok amúgy mit csinálnak ? Hogy legalább tettetni tudjam a boldogságot 😂
Együtt élünk sajnos..nem jó velük a kapcsolatom csak az anyagiak tartanak össze minket.
Csak és kizárólag a kutyámat imádom ha elmennék vinném őt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!