Mit gondoltok erről?
Azt gondolom, hogy nagyon ráérsz 😂
Szülj egy gyereket vagy csinálj egyet és mindjárt nem lesz időd ilyeneken töprengeni.
1-azt gondolom, hogy nagyon ráérsz ha már időt szántál kommentelni.😂
Mint irtam akinek nem inge...de te egyből megsértődsz. Tudom mivel jár a gyerek, nem kell ahhoz szülnöm, attól még kérdezek mivel ez az oldal erre van ha ez nem tetszik, nem muszáj rákattintanod a kérdésre...gond megoldva. :)😂😂😂
Azt gondolom hogy:
-Nekem sem különösebben tetszik ez a "lànyok-ozás", de nem a férfiak "kizárása" miatt, csak szerintem kicsit béna.
-De igazából nem is zavar.
-Férfiak viszonylag ritkán fordulnak elő ebben a kategóriában.
-Nagyon ráérsz kérdező (én is, mert válaszolok a kérdésedre).
-Nem sok értelme van a kérdésednek, bocsi.
Tipikus mostani fiatalka generáció szóhasználata a "cring".
Személy szerint én meg ezektől megyek falnak. Egy hülye elkezdte, aztán a többi azt hiszi fú, de menő ( nem, nem az) aztán totál idiótának nézi azt aki nem érti, pedig ő az aki nem érthetően fejezi ki magát.
Kérdésedre pedig a válasz gyermekvállalás kategóriában elsősorban nők vannak, mivel a terhesség fizikai részét nem igazán tudják a férfiak tapasztalat szempontjából megosztani. Gyereknevelés ismételten csak csak legtöbb esetben a nőre hárul.
Így az egész napi teendők, fizikai és mentális részéhez megint csak érdemben nehezen tud egy férfi hozzá szólni.
Ez egy olyan kategória amiben elsősorban nők vannak, nőkhöz szól, ha pedig az ellenkező nemhez is szól azt legtöbbször úgy is teszik fel.
Mi az a cring? 35 évesen vénasszonynak érzem magam az ilyen ismeretlen szavak láttán xD
Amúgy nekem alapból fura, ha lányokat, vagy csajokat írnak. Azért, amikor már szülünk...nők vagyunk nem kislányok. Jobb esetben. Olyan, mintha tinik írnák. Főleg ismeretlenül. Kollégák és barátok között ez teljesen elmegy, hogy sziasztok csajok. De itt a nagyvilágba valóban furán hat. Leginkább a kérdező életkorára tippelhetünk belőle...mondjuk, hogy 20 alatt van.
Férfiak amúgy tényleg ritkán írnak ide, de van rá példa. Egy sziasztok bőven elég lenne.
Na de valaki írja le, mi az a cring, hogy aki erre téved választ kapjon :)
Én megyek megkérdem googlet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!