Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Vannak azok a kérdések gyerekvállalás kategóriában ahol azzal kezdik, hogy "sziasztok csajok" vagy "sziasztok lányok" de még a végén is, hogy "köszönöm lányok". Mintha férfiaktól egyáltalán nem várna választ és tudja, hogy minden válasz lányoktól jött pedig egy jöhetett egy férfitól is nem? Nem tudhatja biztosan. Nyilván van amit jobban tud egy nő de olyan mintha férfiak már nem is írhatnak neki. Számomra ezek a köszönések olyan furák, írom ezt nőként. Persze megengedett, hogy csak lányoktól várjon kielégítő választ de számolnia kell azzal, hogy írhatnak férfiak is és nekik nem köszön, ez pedig nem szép dolog...meg nekem mindig azt az érzetet adja, hogy menőnek próbál látszani a köszönéssel főleg a csajos szöveggel. Egyszer láttam olyat hogy "sziasztok csajszikáim", na ettől kirázott a hideg :D. Mit gondoltok erről? Milyen cringes köszönéseket láttál ebben a kategóriában? :) akinek nem inge...tegnapelőtt 00:05
11/13 anonim válasza:
Megkerestem, ciki, gáz.
Még jó, hogy van rá rövidebb szavunk is xD
13/13 anonim válasza:
Megsértődtem?🤣 Te mit szívtál? Oszt' mé' sértődödtem volna meg? Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!