Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan oldod meg a nyári...

Hogyan oldod meg a nyári szünetet az alábbi helyzetben?

Figyelt kérdés

- Mindkét szülőnek bejárós munkája van. Home office nem opció.

- A gyerek már iskolás, de még nem lehet egész napra egyedül hagyni (mindenkire rábízom, hogy ez nála mennyi időst jelent).

Konkrét megoldások érdekelnének, tehát nem az, hogy "az önkormányzatnak kötelessége felügyeletet biztosítani", hanem az, hogy "a gyerek x hetet van a nagyinál, x hetet napközis táborban, a férjemmel felváltva vesszük ki a szabit" stb.

Köszi szépen!

2023. júl. 25. 10:08
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
35%
Ehhez neked kérdést kellett kiírni?🤣Olyan sok opcio nincs pedig sajnos.
2023. júl. 25. 11:09
 22/50 anonim ***** válasza:
35%

én se értem minek ehhez kérdést kiírni, magadtól nem jöttél rá?! XD

rokonok, más szülők, szomszédok, nyári táborok, ottalvós vagy napközis.

(logikusan kiválasztod a listából, hogy melyik elérhető a számodra.)

2023. júl. 25. 11:28
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk két gyerekünk van, egy 7 éves és egy 9 éves, még nem hagynám magukra én sem őket. Az én szüleim nem élnek, apósom 300 km-re lakik, anyósom meg finoman szólva sem egy hú de minta mama, de legalább közel van. (Pl édességgel tömi őket, főzni nem tud de komolyan szó szerint értem nem is szokott, sok hülyeséget is beszél nekik) így redukálnám azért a vele töltött időt amit lehet. Összesen 3 hetet táborba mennek a gyerekek, én leszek 2 hetet szabin, majd a férjem lesz 2 hetet szabin, a maradék 3 hétben pedig a férjem 8-16 helyett ákérette magát 10-18 munkarendbe 3 hétre, én meg alapból 6-14 dolgozok fixen, így majd 10 előtt átviszi őket a mamához én meg 14:15-re odaérek értük, szóval nem egész napra lesznek nála..
2023. júl. 25. 11:34
 24/50 anonim ***** válasza:
77%

Csodálkozunk, basszus, hogy miért ilyen buták a mai gyerekek, miközben a szüleiknek nem sikerül egy ilyen egyszerű kérdést sem felfogni.

A kérdező arra volt kíváncsi, ti hogy oldjátok meg, hogy csináljátok, ha nem otthonról dolgoztok és nem tippeket kért - na, az emberek felének sem sikerült a konkrét kérdésre válaszolnia.

És ezek segítenek a gyerekeknek a magyar hàziban....

2023. júl. 25. 11:40
 25/50 anonim ***** válasza:
20%

Inkább a kérdező idióta, hogy ilyen pofonegyszerű dolgokat itt kérdez meg. Többen is leírták, hogy van néhány triviális lehetőség, ennyi. És tényleg döbbenetes, hogy valaki erre magától nem jön rá.

Igaz, mit várunk, másik rovatban valaki azt kérdezte meg, hogy kiteregetett az udvarra és eleredt az eső, most mit csináljon. :-)

És ilyenek kötnek házasságot, vállalnak gyereket!

2023. júl. 25. 11:48
 26/50 anonim ***** válasza:
74%

24, mert azt is tudjuk, miért ilyen bunkók... mert hozzád hasonlók nevelik őket.

Nem tetszik a kérdés, menj, vasalj vagy társasozz a kölykeiddel. Agyrém, hogy nem lehet kérdezni, mert jönnek a hozzád hasonlók és ugatnak.

2023. júl. 25. 11:55
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim vállaltak 2 hetet. Öcséméknek is van 2 a mieinkkel azonos korú gyereke. Mi is es ők is 2-2 hetet vállaltak, mikor ők lesznek szabin, a mieink is ott lesznek és viszont. Ebben nyaralás is van, de hát nagyon jó a viszony. Ez már 6 hét. 2 het tábor, ez 8 hét. A maradékban felváltva szabizunk, bébiszitter is kell 1-2 napra majd.
2023. júl. 25. 12:24
 28/50 anonim ***** válasza:
89%
Férjemmel felváltva 1-1 hét szabi, tábor, nagymama, nagynéni. Nálunk nehezíti a dolgokat, hogy van egy 3 éves is a 7 éves mellé. Pár év múlva a nagy már simán itthon maradhatna egyedül, de úgy semmiképpen, hogy vigyázzon a kicsire, szóval sajna akkor sem lélegezhetünk majd fel. Hát nem egyszerű, az biztos. Bírom amikor a gyerektelenek azzal jönnek, hogy nekünk több a szabink...ja, kb 4 nappal, meg a férjemnek is ugyanannyival, abból a plusz 8 napból már simán meg lehet oldani egy 2,5 hónapos nyári szünetet...
2023. júl. 25. 12:39
 29/50 anonim ***** válasza:
60%

24 te beszélsz?😅🤦

Én hiába írom neki hogy nagyszülőkkel vannak,ha nekik nincs,vagy messze van.

Én hiába írom,hogy tábor ,ha nekik nem telik rá,vagy csak nem akarja vinni és sorolhatnám.

A kérdezőnek ettől jobb,hogy tudja ki hova teszi a gyerekét?Ettől gondolom az ő helyzete nem oldódott meg.

2023. júl. 25. 13:00
 30/50 anonim válasza:
20%
Otthonról kell dolgozni és nem a nyár közepén nyavalyogni.
2023. júl. 25. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!