Gyűrűszerű fitymaszűkülete van a kisfiamnak, 9-éves
lesz. Szteroidos krémes kezelést kap. Van valaki hasonló
helyzetben?
#Fitymaszűkület kisfiúnak #Gyermekkori fitymaszűkület #Gyűrűszerű fitymaszűkület
Az egyik ismerősömnek is van relatív fityma szukulete. Ő tornaztatja, és keni is krémmel. Való színű lesz haladás egy idő után.
2023. júl. 15. 13:26
Kisfiamnak van ilyen, a krém mellett a torna hatásos meg, viszont az ilyen torna fájdalmasabb mint ha csak sima fitymatornát végeznénk.
Teljesen lejön már a bor a fütyirol? Akkor lehet jobban kezelni.
2023. júl. 16. 11:32
3/12 A kérdező kommentje:
Sajnos, nem jött le teljesen a bőr,a szűkület miatt. Remélem, ahol szűkebb a bőr, az a rész is tud tágulni. Fájdalmasabb?Én úgy tudom, csak addig szabad, amíg engedi a bőr,és ha fájna már akkor abba kell hagyni. így ez nálunk nem volt probléma eddig. Nálatok miért fájdalmas?Mást ajánlott az orvos? Nektek, teljesen feljött a bőr?
Igen, de mielőtt beszűkült, előtte lejött teljesen? Minekünk úgy javasolták, hogy húzzuk fel, amennyire lehet, (egyszer lankadtan és egyszer álló állapotban) és tartsuk úgy egy percig. Ilyenkor nyüszörög néha hogy szorít de azt mondtak hogy ezt így kell, mert ennyire már ugye lejön csak egy kicsit faj, de nem nagyon. Ez a torna is az ,, addig húzzuk amíg nem fáj” elmélet alapján van, csak ez a szukulet egy kicsit meg nehezíti a tornáztatást.
Mielőtt meglett a gyűrű szerű szukulet, a makk alá lehetett húzni a bőrt.
Nálatok hogy van ez a gyűrűszűkület? Akkor is begyűrűsödik, ha áll, vagy csak kókadtan? És hogyan kenitek meg tornaztatjazok?
2023. júl. 16. 18:34
5/12 A kérdező kommentje:
Teljesen hátra lehetett húzni, csak egy idő múlva, már nem szerette, ha bementem hozzá a fürdőbe,kérdeztem sokszor, hogy rendben van - e de aztán kiderült, hogy még sincs rendben. Igazából, nekünk kókadtan nem látszik, amikor áll akkor feszül az első felén, így, sajnos nem tudom, tud-e tágulni a fityma bőre. Naponta 2 alkalommal kell szteroidos krémmel bekenni, fél órát kell gatya nélkül lennie hogy beszívja a krém,majd utána 4 hétig fokozatosan csökkenteni kell majd. Ti, hányszor kenitek? Nektek, mikor látszik a szűkület?
Nekünk hatra húzva is látszik, be szűkíti kb. a Kuki felet. Nekünk fürdés után kell kenni egyszer és fel óráig kell hogy beszívja. De a szukulet akkor is látszik ha áll, csak akkor nem annyira. Ott csak feszül a bor.
2023. júl. 17. 09:06
7/12 A kérdező kommentje:
Ha hátra van húzva, sajnos nékünk is látszik, és így nem is nagyon lehet hátrahúzni.
Az én kisfiamnak is ilyen problémája van,mi a neve a kenőcsnek amit használtok.Fél az orvostól mert azt hallotta,hogy lerántják neki és az nagyon fájdalmas.Egyébként majdnem félig hátra tudom húzni neki a fitymát.
2023. júl. 30. 10:21
Az ilyen fajta letapadást nem fogja tudni letépni az orvos. Sokat kell tornaztatnod.
2023. aug. 8. 14:45
9 Tudom csak nagyon sajnálom,majdnem félig lehet hátrahúzni neki,de nagyon ellenkezik.Remélem nem csinálok még nagyobb bajt.
2023. aug. 8. 20:06
További kérdések: