Kihívtam a rendőrséget egy "anyukára". Ti mit tettetek volna?
Nagymamámnál voltunk épp aludt a kisfiam a játszótéren a babakocsiban, sétáltunk. Lakótelep, konténerek, egy nő sétál egy koszos, szakadt babakocsival és minden konténerbe bemászott, kukázott. Azt hittem a babakocsiba is cuccok vannak, amiket talált, de közelebbről egy édes kisfiú volt, kb 2 éves. Egy hang nélkül ült ott, míg az anyja kukázott. Amit kivett, egyből a gyerek kezébe nyomta, itt van nesze játszál. A következő pillanatban a kicsi kiejtette a kezéből azt a valamit és a nő hátulról, ököllel ütötte a fejét, majd úgy megrázta a kocsit, hogy a kicsi kiesett...visszarakta, ordított, megint megverte.
Én ekkor már sírtam és remegtem, nem tudtam mit csináljak...most is könnyes a szemem, ahogy írom.
Kihívtam a rendőrséget, 5 perc alatt kint volt két civil ruhás, állítólag megtalálták őket rögtön. Felvették a vallomást, nem tudom utána mi történt. (nem kisebbségiek voltak!!!)
Borzalmas ez a tehetetlenség és a gondolat mit élhet át egy ilyen gyerek otthon....:(
én nem pontoztam senkit!
nagyon remélem, hogy már nincs nála, bele se akarok gondolni mi mindent élhetett már át...az "anyukát" az se zavarta, hogy végignéztük, amit tett, valószínüleg így élik a mindennapjaikat....csak az a kicsi...
Hát nem tudom, minden esetre a rendőrök is láthatták, hogy az anyja konkrétan a kukából eteti a kisfiút...koszosak voltak, nem tudom milyen helyen élhetnek,lehet hogy otthonuk sincs, ilyen esetben csak tesznek valamit...
egyszerűen nem tudom elfelejteni, az a kicsi fiú még csak nem is sírt...nem értem, hogy tehet egy anya ilyet, hogy bánthatja, szörnyű és a legszörnyűbb, hogy az eset nem egyedi!
ez annyira borzalmas!!!
jól tetted hogy hívtak a rendőröket!
csak sajnos gyanítom hogy ez nem ér semmit.
nem is értem!én elvenném az ilyen körülmények között élő gyerekeket a szülőktől,már ha ezek egyáltalán szülőknek nevezhetők!!
megkönnyeztem én is!
20 hónapos kislány anyukája
Ha van gyermekvédelmi törvény, hogy fordulhat elő, hogy anyák/apák a belvárosban koldulnak gyerekestől. Sajnos van törvény és van joggyakorlat, a rendőrség tehetetlen. Annó én is vittem be kolduló apukát a 3 éves kisfiával. Apukát benn tartották néhány órát, a kisfiúért jött egy rokon, aki elvitte. Szerintetek hogy éltek tovább? És ez már a gyermekvédelmi törvény után volt!
Nagyon sajnálom a kisfiút, a szívem szakad meg érte és többi hasonló sorsúért!
Egy rendőr anyuka
Azóta, ha valakit érdekel:
voltunk tanuskodni, a rendőrségen kiderült, hogy a babakocsiban volt egy 5 hnapos kicsike is (ezt nem is láttam), a 2 éves kisfiúnak be volt törve az orra és tele volt zúzódássokkal....:( :( :(
a gyerekeket még AZNAP elvitték, hála Isten.
még mindig azt mondom, hogy hihetetlen, hogy ilyen embereknek gyerekeik születnek, míg mások, akik szeretnék őket, nekik nem lehet...:(
borzalom,hogy ilyen megtörténhet...Jézusom 2 kicsike.Nagyon remélem,hogy sokkal jobb sorsuk lesz.Meg persze hogy kiheveri a lelki testi "terrort"az anyjától a gyermek....
Tényleg a legjobbat tetted amit lehetett.
2 gyermekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!