Mi jellemző egy kislányt és egy kisfiút váró anyukára?
nincsenek ilyenek. Attól mert a jobb oldalon szurkál még lehet fiu is lány is.
Egyik kihordása sem nehezebb.
Miért?
Köszönöm a válaszod!
Már van egy kislányom,napokban derült ki,hogy ismét lesz babánk.A kislányomnál könnyen viseltem a terhességet,unokatesómnak fia van,ő szenvedett vele végig.Csak érdekelt volna,hogy mással is így volt-e,hogy a fiúval nehezebb:)
Én sem hiszek ebben, minden tünetem lányra utalt az ilyen hiedelmek szerint, és kisfiú. :)
29h km
Én fordítva hallottam, hogya fiúval könnyebb (hányinger, stb), nekem viszonylag panaszmentes a terhességem.
De mondanak mindenfélét, pl. hogy ha édeset, narancslét kívánsz lány, ha savanyút, fiú, ha fakó sárga a vizeleted lány, ha élénk, fiú, na nekem ez mind fordítva van. D:
Köszi,hogy írtatok!
A lányommal csúcsos hasam volt,viszonylag könnyű szülés és sok-sok narancsot és erőset ettem.Meg a sör,hát azért oda voltam,pedig alapból utálom.
Kíváncsi leszek-bár az még sok idő,hogy most milyen tüneteim lesznek:D
Nekem eléggé előreálló és lógós pocakom van, ezért mindenki azt mondta, hogy fiam lesz, persze kislány:)
A narancsot én is kívánom, egy mázsával meg tudnék enni belőle, 2 kg nekem 3 napig se elég...
Nekem azt mondták, hogy a lányok jobban kímélik az anyjukat és szerintem ebben lehet valami, mert az elején kb másfél hétig émelyegtem, aztán mintha elvágták volna...azóta sincs bajom, se sav se túl sok hízás vagy ilyesmi.Víz viszont van, de minden más oké, vedelem a teát:) Ja és keményedéseim voltak, de nem nyíltam tőlük és a magnézium kordában tartotta.
Összességében imádom a terhességet, nem is nagyon akarnám, hogy vége legyen, de a hétvégén szeretnék szülni:D
Kíváncsi leszek én is, ha lesz egy fiam talán azzal is ilyen lesz majd?Hát remélem...
Minden jót neked és boldog babavárást, könnyű terhességet és szülést!
38+5hetes kismami
Köszönöm!
Viszont kívánok én is nektek minden jót:)
Én is abban bízom,hogy olyan lesz a terhességem és maga a szülés is,mint a kislányommal,imádtam állapotos lenni és most is jó érzés:)
bár még nagyon az elején vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!