Pár napja iszonyatosan szédülök, émelygek, ha hosszabb ideig egy helyben állok úgy érzem elájulok, mitől lehet ha eddig ez nem volt jellemző?
Figyelt kérdés
Holnap leszek 37 hetes. A vérnyomásom meglehetősen alacsony (100/60) de ez a terhességem alatt végig így volt. Már a vérképem is jobb valamivel mivel szedem a maltofer-t. Mondjuk egy pár napja sajnos nem tudom szedni, ugyanis elfogyott és a dokim pedig szabin van így mással kell felíratnom.2011. aug. 1. 19:45
1/2 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok ezzel. Egész nap szédelgek, hol pedig hányingerem van. Szerintem az időtől van.
39hkm
2/2 anonim válasza:
Szia!
Én is szédülős vagyok, mindegy hogy fekszek, ülök vagy állok. Néha én is úgy érzem, hogy nincs a lábamban erő és menten összeesek. Lehet a frontok miatt is van, de vérnyomás is lehet. A terhesség közepéig nekem is 100/60 volt a vérnyomásom, de két hete már 117/80 körül van. Viszont van, amikor a perem lemegy 60-a. A nődoki szerint ez a baj, ettől lehet szédülni. Hogy mit lehet ellene tenni? Hát azt én sem tudom. A doki szerint a szülés után elmúlik. Addig csak kibírom valahogy. Kitartást Nektek is és könnyű szülést!
31+2h km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!