Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi jellemző egy kislányt és...

Mi jellemző egy kislányt és egy kisfiút váró anyukára?

Figyelt kérdés
Úgy értem mit kíván,melyik oldalon szurkált a terhesség elején a pocija stb...melyik nehezebb,egy fiú,vagy egy lány kihordása?
2010. dec. 18. 09:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Gratulálok:)

Akkor kb.ez olyan,mint az inga módszer.Az szerint most ismét lányunk lenne,majd elválik:)

2010. dec. 18. 11:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Az inga nekem bejött!A lányommal kicsit émelyegtem csak, viszont rengeteget híztam, édeset kívántam, de annyi energiám volt végig, hogy a világot fel bírtam volna borítani.Most kisfiú van a pocakban, vele nagyon enervált voltam 16 hétig és nagyon hányingeres,viszont nem híztam csak keveset, nagyon sok csípőset, sósat, savanyú gyümit kívánok.
2010. dec. 18. 14:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Már van egy fiam, 15 hónapos, vele kicsit émelyegtem az első hetekben, aztán semmi. Eléggé kényelmetlen volt, de nem volt komoly bajom, tünetem. Most 20 hetes vagyok, kislányt várok, még most is minden reggel egy küzdelem, émelygés, hányás, állandó rosszullétek, rossz közérzet, pattanások. Sokkal nehezebb, mint a fiammal.
2010. dec. 18. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!