Mi az a dolog amiert azt mondod egy anyukara hogy felelotlen?
ha nem öltözteti időjárásnak megfelelően a babát pl novemberben a 3 hóson nincs sapka.
ha olyan ételt ad ami nem neki való - és itt most nem a tej meg a glutén és az almalé amire gondolok- hanem a töltött káposzta meg a túró rudi a félévesnek.
a bulizósnak aki tápszerezi hogy le ne maradjon a disco-ról és passzolja anyukának.
-megsérteni nem akarok senkit- és ameddig nem az én gyerekemmel teszi nem is zavar.
Azok akik nem tudnak a saját kis önző dolgaikról lemondani mikor pici a baba. Elcipelnek egy pár hónapos csecsemőt pl Egyiptomba, ahol bármilyen kórságot össze lehet szedni. Vagy aki napokat utaztatja a gyereket autóban, hogy lemenjen proliskodni a tengerpartra, utána meg feltegye az iwiw-re a képeket.
Nem az irigység szól belőlem, mert már jártunk egy pár helyen, de míg kicsi volt a babánk, nem húzgáltuk végig a világban.
Aki megszüli tizenévesen az anyjának a gyereket.
Én ismerek olyat aki a második babával úgy lett terhes, hogy már nem volt együtt apukával, csak össze jártak kufircolni. Mikor a második, baba megszületett betegen sajnos. Apuka feléjük sem néz, szegény nagyszülőkön minden gond. Akik nagyon rendes emberek, hozzáteszem. a lány más lányok barátaira mászik rá minden hétvégén bulikban.
Erdekes hogy senki nem irja a kompozast,a tejadast egy eves kor alatt,a felultetest, a vezetgetest.Pedig azt hittem ezek lesznek a fo valaszok,kellemesen csalodtam.
Sajnos az ilyen jellegu kerdesekben tobbnyire felelotlen anyanak szoktak hivni a kerdezot.
Most hirtelen csak 1 dolog jut eszembe.
Ha kimegy egy család úgy külföldre, hogy a gyermek 15 hónapos, nem kaphatnak orvosi ellátást hivatalosan,mert nem lesznek még egy jó darabig bejelentve. És azért mennek ki, mert most nem tudják szórni a pénzt, de megélnek. Nagyon bátrak, én a gyermekem nem kockáztatnám és főleg úgy h a férj jóval 200 E fölött keresett havonta sima szakmunkás bizivel....anyukának meg diplomája van....csak most éppen nem tud pénzt szórni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!