Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az a dolog amiert azt...

Mi az a dolog amiert azt mondod egy anyukara hogy felelotlen?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 11:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

ha nem öltözteti időjárásnak megfelelően a babát pl novemberben a 3 hóson nincs sapka.

ha olyan ételt ad ami nem neki való - és itt most nem a tej meg a glutén és az almalé amire gondolok- hanem a töltött káposzta meg a túró rudi a félévesnek.

a bulizósnak aki tápszerezi hogy le ne maradjon a disco-ról és passzolja anyukának.

-megsérteni nem akarok senkit- és ameddig nem az én gyerekemmel teszi nem is zavar.

2010. okt. 20. 11:48
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
ha egyedül hagyja veszélyes helyen, pl. pelenkázón.
2010. okt. 20. 11:57
 3/14 anonim ***** válasza:
75%

Azok akik nem tudnak a saját kis önző dolgaikról lemondani mikor pici a baba. Elcipelnek egy pár hónapos csecsemőt pl Egyiptomba, ahol bármilyen kórságot össze lehet szedni. Vagy aki napokat utaztatja a gyereket autóban, hogy lemenjen proliskodni a tengerpartra, utána meg feltegye az iwiw-re a képeket.

Nem az irigység szól belőlem, mert már jártunk egy pár helyen, de míg kicsi volt a babánk, nem húzgáltuk végig a világban.

2010. okt. 20. 12:12
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ágy szélén hagyja, pelenkázó hagyja, fürdőkádban egyedül hagyja, nem látja rajta, hogy nincs elég teje, és éhes a baba, alulöltözteti, túlöltözteti (én ilyet többet látok, mint alulöltöztetőst), meg akarja tömni, pedig a szegény gyerek nem is éhes...
2010. okt. 20. 12:13
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
ja és kiveszi menet közben a gyerekülésből...
2010. okt. 20. 12:13
 6/14 anonim ***** válasza:
26%
Úgy vállal gyereket, hogy a férjétől függ anyagilag és mikor elhagyja nem képes eltartani és ide ír ki kérdést hogy mit tegyen ha nincs mit enni, nem telik pelenkára.
2010. okt. 20. 12:14
 7/14 anonim ***** válasza:
91%

Aki megszüli tizenévesen az anyjának a gyereket.

Én ismerek olyat aki a második babával úgy lett terhes, hogy már nem volt együtt apukával, csak össze jártak kufircolni. Mikor a második, baba megszületett betegen sajnos. Apuka feléjük sem néz, szegény nagyszülőkön minden gond. Akik nagyon rendes emberek, hozzáteszem. a lány más lányok barátaira mászik rá minden hétvégén bulikban.

2010. okt. 20. 12:19
 8/14 A kérdező kommentje:

Erdekes hogy senki nem irja a kompozast,a tejadast egy eves kor alatt,a felultetest, a vezetgetest.Pedig azt hittem ezek lesznek a fo valaszok,kellemesen csalodtam.

Sajnos az ilyen jellegu kerdesekben tobbnyire felelotlen anyanak szoktak hivni a kerdezot.

2010. okt. 20. 12:35
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
én is azokat tartom felelőtlennek, amit már előttem leírnak.Pl ha látok egy ANYUKÁT az autóban egy gyermekkel az ölében,kinyílik a bicska a zsebemben.Aztán meg majd megy a fókuszba,hogy megölték a gyerekét,mert valami barom beléjük ment.Én azt is felelőtlennek tartom,aki egy hat hónapos ülni,állni,mászni nem tudó gyereket kompba tesz,vagy láttam már négy hónapost megemelt támlával a babakocsiban.Láthatóan nagyon kényelmetlen volt neki.Nekem az is felelőtlen, aki úgy eteti a babáját,mintha felnőtt lenne.Nekem az az itt válaszolgató 63 százalékos anya is felelőtlen, aki három hónaposan kekszet adott a gyereknek gyümölcscsel,meg tehéntejet,hat hónaposan meg már azt ette,amit ők.Nekem az is felelőtlen, aki egész nap csak kettesben van a babájával a négy fal között, max. egyszer egy nap elmennek kettesben sétálni.Semmi új inger,semmi új ember,semmi más gyerekekkel ismerkedés.Nekem az is felelőtlen,aki túlfélti a gyermekét.Nem a fiam első gyerek, és nagyon féltem, de eszembe se jutna nem elvinni a nagyanyjához,dédnagyanyjához,nem engedni megfogni,megpuszilni, egy kicsit játszani vele, mert félek, hogy elkap tőlük valamit.
2010. okt. 20. 12:57
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Most hirtelen csak 1 dolog jut eszembe.

Ha kimegy egy család úgy külföldre, hogy a gyermek 15 hónapos, nem kaphatnak orvosi ellátást hivatalosan,mert nem lesznek még egy jó darabig bejelentve. És azért mennek ki, mert most nem tudják szórni a pénzt, de megélnek. Nagyon bátrak, én a gyermekem nem kockáztatnám és főleg úgy h a férj jóval 200 E fölött keresett havonta sima szakmunkás bizivel....anyukának meg diplomája van....csak most éppen nem tud pénzt szórni....

2010. okt. 20. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!