Raszolnatok a jatszoteren egy anyukara ha allandoan karomkodik?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 07:14
1/11 anonim válasza:
Nem. Csakis önmagát minősíti vele.
2/11 anonim válasza:
Én elég alkalmazkodó embernek tartom magam,ezért nem biztos,hogy rászólnék,viszont elmennénk a lányommal a közeléből,az biztos.Ha én nem használok trágár szavakat,akkor ne mástól tanulja meg őket.Amúgy is most van az ismétlős korszakban,rohamosan fejlődik a szókincse,de ne ilyeneket tanuljon.
23 hónapos kislány anyukája
3/11 anonim válasza:
Másfél éves kisfiam egy papagáj, és ha azt hallanám, hogy elkezdi utánozni a káromkodó nőcit, akkor biztos megkérdezném tőle, hogy nem akarna véletlenül disztingválni a gyerekek között? Ha egyik gyerektől sem hallanám, hogy utánozza, akkor én sem szólnék, mert tényleg saját magát minősíti vele.
4/11 anonim válasza:
Igen. Megjegyezném neki, hogy itt kisgyerekek vannak, akiknek még nem kellene azért ilyen beszédet hallani.
5/11 anonim válasza:
simán!!normálisan is lehet rá szolni valakire.Biztos megjegyezném,hogy finomabban azokkal a szavakkal,mert itt kiskorúak vannak.
6/11 anonim válasza:
Hát az attól függ.....
Sajnos nem lehet megmondani ki hogyan beszéljen.Èn nem káromkodom,így a gyerek sem beszél csúnyán és nem is szeretném ha megtanulna...Ha sokszor mondaná valószínüleg szólnék neki,hogy más gyermek melett ne használjon trágár szavakat.Ha nem hagyná abba elmennénk onnan.
7/11 anonim válasza:
Én nem szólnék rá. Egyszer rászóltam egy minősíthetetlen nőre és úgy nekem rontott, ordibált, hogy foglalkozzam a saját dolgommal, mi közöm nekem hozzá, ha nem tetszik húzzak el melegebb éghajlatra. Szóval én ezen tapasztalat után oda nem szólnék az tuti.
8/11 anonim válasza:
Én se szólnék rá. Nem tartom helyesnek a dolgot. Neki joga van káromkodni, nekem meg arra, hogy arrébb költözzek.
9/11 anonim válasza:
Nem. Nem oktatok ki másokat. Ha nem tetszik, arrébb megyek.
10/11 anonim válasza:
hát én igen. lehet, hogy neki joga van káromkodni, de szerintem ez a jog megszűnik egy játszótéren, kisgyerekek között. Ami a gyerekekért van, tehát ne én menjek már arrébb a lányommal, mert ő nem tudja fékezni magát. Egy nekem ugyan úgy hozzátartozik a játszótéri rend és illemszabályhoz, mint hogy pl. a kutyát nem engedjük a homokozóba és nem dobáljuk el a csikket, szotyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!