Más is találkozik undok kisgyerekekkel a játszótéren?
le a kalappal az első válaszoló előtt :)
egyszer az történt velünk, akkor olyan 1,5 éves volt a fiam, hogy nagyon tetszett neki 2 6-7 év körüli lány. illetve az egyik idősebb lehetett,, szerintem testvérek voltak. odament hozzájuk mikor hintáztak, nagy röhörészve átrohantak a csúszdához, fiam utánuk, majd visongva vissza és ezt 15x eljátszva mikor már durvolt a visongásuk, kiabáltak a fiammal, hogy ne kövessémá minket... :S én megkértem a fiamat, hogy ne mehjenek utána mert a nagylányok most undokok :SSS
de olyan rosszul esett :(
egyszer meg 2 nagylány bevonta a játékába, megkérték őt, hogy temesse be őket homokkal, hintáztatták, fogócskáztak, beszéltek hozzá, megmutatták mi a különbség a kicsi meg a nagy kő között :D
irtó aranyosak voltak, akkor az anyukájukhoz odamentem és megmondtam, hogy ilyen kedves nagylányokkal még nem találkoztam akik ennyire bevonták a kicsit a játékba, nagyon jól neveli őket :) anyuka mosolyogva elpirult :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!