Szülés előtt gondoltál úgy a szoptatásra, hogy az egy ciki (a babára és az anyukára tartozó) dolog lesz?
Figyelt kérdés
Már mint én most úgy gondolom, hogy senki előtt nem fogok szoptatni. Meg fog ez változni?2010. szept. 15. 19:03
1/25 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy ez egy intim dolog, és a férjemen kívül nem csinálom más előtt.
2/25 A kérdező kommentje:
Igen, köszi jól fogalmaztal ... inkább intim dolog mint ciki :D
És most hogy van? Szoptatsz már?
2010. szept. 15. 19:10
3/25 anonim válasza:
Még nem, de nem tudom elképzelni, hogy ez meg fog változni.
4/25 anonim válasza:
Én még nem szültem, de nem így gondolom. A szoptatás az étkezés egyik fajtája. Most mitől lenne ciki vagy intim egy étkezés?
Nyilván nem fogok direkt kiállni az ablakba vele, de ha mondjuk hosszabb útra indulunk vagy ilyesmi, nem fogok problémázni a dolgon szerintem.
5/25 anonim válasza:
Én vonaton láttam fiatal magyar ,fehér anyukát szoptatni.De olyan diszkréten csinálta,hogy csak tudni lehetett,hogy szoptat,de látni semmit nem lehetett.Semmi bajom nem volt vele.A gyerek jól lakott,csendben volt,és nem üvöltötte végig az utat,a rendszeréből nem rázodott ki.senki nem tett még gúnyos megjegyzést sem.Szeretettel nézték őket,mert szépek voltak.
6/25 anonim válasza:
Azért intim, mert szoptatás előtt és után sem mutogatom a mellem, akkor közben sem fogom.
7/25 anonim válasza:
valaki mesélte nekem 1x , hogy látott egy anyukát a mekiben szoptatni, és úgy mesélte, mintha valami tök jó dolog lett volna. szerintem is ez inkább olyan intim dolog, nem kéne ezt mutogatni nyílvános helyen.
21/L
8/25 anonim válasza:
Azzal nincs semmi baj, ha eltakarja, és csak tudni lehet, nem látni.
9/25 anonim válasza:
Felnott ember megerti,a helyzetet,en szoptatok parkban,autoban,vagy barhol amikor ehes a kicsi.Meg lassatok nem lesz ciki,mert nem fog erdekelni mas velemenye csak a pici ne legyen ehes.
10/25 anonim válasza:
Nem kell mutogatni a melledet se szoptatás előtt,se utána,se közben.Én szoptattam sokszor nyilvános helyen, a legtöbbször biztos vagyok benne,h észre sem vették mások.Ezt nem csak úgy lehet csinálni,h kicsapod a cicit ,aztán rácuppantod a gyereket,mert abban tényleg semmi szép nincs,diszkrétnek meg pláne nem mondható.Kapható már olyan póló,kendő,aminek a segítségével teljesen "láthatatlanul" lehet szoptatni.4 gyerekem van kis korkülönbséggel,ha nem szoptattam volna nyilvánosan,évekig ki sem mozdulhattam volna a lakásból.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!