Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szülés előtt gondoltál úgy a...

Szülés előtt gondoltál úgy a szoptatásra, hogy az egy ciki (a babára és az anyukára tartozó) dolog lesz?

Figyelt kérdés
Már mint én most úgy gondolom, hogy senki előtt nem fogok szoptatni. Meg fog ez változni?
2010. szept. 15. 19:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

11:34-es

Tavaly 5,5 hónapos volt kicsi, amikor nyarltunk Görögországban, az egyik kompon rajtam kívül szoptatott még egy görög nő, simán látszott, mit csinál, mégsem nézett rá senki roszallóan

Én is megszoptattam a lányomat tengerparton, ha ott lett éhes.

Sőt idén is a horvátoknál a kempingben kint a sátor előtt, persze nem premier plan-ban.

Rossz az, aki rosszra gondol.

2010. szept. 16. 12:37
 22/25 anonim ***** válasza:

én el sem tudtam képzelni, hogy fogok én szoptatni, eddig ugye egészen más célokra használtam a cicimet:)

aztán tök természetes volt. a párom és anyu jöhetett az elején, de más nem. anyós jött kérdezés nélkül is:(

aztán most 7,5 hónap után szoptattam már kocsiban, pléden a parkban, strandon, usziban az öltözőben(babaúszás, nem voltam egyedül a szoptatással...), piacon egy próbafülkében, már nem érdekel semmi, ha éhes a babám és nincs kaja, amit adjak neki. szerintem is inkább a diszkréció a lényeg, egy sima textilpelussal is el lehet takarni a cicit, és levegőt is kap a baba alatta, ha már valaki nem engedheti meg magának a szoptatós kendőt.

2010. szept. 16. 13:44
 23/25 anonim ***** válasza:
Off: hol lehet egyébkénz szpois kendőt kapni? s milyen az?
2010. szept. 17. 00:14
 24/25 anonim ***** válasza:
www.szoptatoskendo.hu Innen lehet rendelni, de érdemes teszveszen, vaterán is megnézni, hátha olcsóbban is árulja valaki.
2010. szept. 17. 08:56
 25/25 xStefix ***** válasza:

Szóval látod: lehet, hogy most még idegenkedsz tőle, de a babázás időszakában (főleg az első hónapokban) valószínűleg te is belátod majd, hogy nagyon praktikus a nyilvános helyen történő, de diszkrét szoptatás.

Szerintem most még magad miatt vannak fenntartásaid, mármint hogy nem akarod, hogy mások esetleg meglássanak "úgy". De hidd el, szülés után általában annyira megváltozik az anyuka hozzáállása (köszönet az anyai ösztönnek, hormonoknak), hogy ezután már nem ő lesz a fontos(abb), hanem a baba igényei.

Ha a picid éhes/anyás lesz, az lesz a világ legtermészetesebb dolga, hogy megszoptatod, bárhol, bármikor. Idővel talán már eszedbe sem fog jutni, hogy rosszul érezd magad emiatt. (És ha bárki kívülálló rossz érzéseket akarna benned kelteni, azt gyorsan el kell engedni a füled mellett!)

Egy kis olvasnivaló: [link]

2010. szept. 17. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!