Mi az a dolog amiert azt mondod egy anyukara hogy felelotlen?
Gondoltam, hogy feljön a tv meg a zenélős játék. Az miért felelőtlen, aki néha leteszi a gyereket a tv elé és közben főz és így nem borul a forró zsír vagy víz a gyerekre? Nem mindenkinek lakik az anyja a szomszédban. Van aki egyedül, magára van utalva és szereti, ha a férje este eszik valamit az egész napos meló után. Nagyon könnyű ítélkezni mások felett. A zenélős játék miért is felelőtlenség????
Miért jó az az anya aki nem vesz játékot a gyereknek? Én még ilyet nem hallottam.
Láttam a mi nap egy nagymamát, aki csoki drazséval etette az egy év körüli unokát.Közben meg azt mondta,ez az utosómert kikapunk anyától.Én úgy megdöbbentem ezen, nem igazán a kérdésre válaszoltam.
Én azt is annak tartom,hogy ha sokáig vár azzal,hogy orvoshoz vigye a babáját,pedig jóval le van maradva mozgásfejlődésben, de valami miatt mégsem tesz semmit, csak vár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!