Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az a dolog amiert azt...

Mi az a dolog amiert azt mondod egy anyukara hogy felelotlen?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 11:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%
Az előttem szólókhoz ennyit tennék hozzá: aki érzelmileg elhanyagolja a gyermekét. Nem elégíti ki a szükségleteit, mint pl. simogatás, odabújás, pusziadás, a "csak Rád figyelek, Kicsim" dolgokat. Inkább leteszi a TV elé, vagy ad a kezébe egy zenélő kütyüt, hogy a saját dolgával foglalkozhasson. Aztán pár év múlva viszi a pszichológushoz, hogy jajj, mi a baja a gyerekemnek?
2010. okt. 20. 13:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Gondoltam, hogy feljön a tv meg a zenélős játék. Az miért felelőtlen, aki néha leteszi a gyereket a tv elé és közben főz és így nem borul a forró zsír vagy víz a gyerekre? Nem mindenkinek lakik az anyja a szomszédban. Van aki egyedül, magára van utalva és szereti, ha a férje este eszik valamit az egész napos meló után. Nagyon könnyű ítélkezni mások felett. A zenélős játék miért is felelőtlenség????

Miért jó az az anya aki nem vesz játékot a gyereknek? Én még ilyet nem hallottam.

2010. okt. 20. 14:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Láttam a mi nap egy nagymamát, aki csoki drazséval etette az egy év körüli unokát.Közben meg azt mondta,ez az utosómert kikapunk anyától.Én úgy megdöbbentem ezen, nem igazán a kérdésre válaszoltam.

Én azt is annak tartom,hogy ha sokáig vár azzal,hogy orvoshoz vigye a babáját,pedig jóval le van maradva mozgásfejlődésben, de valami miatt mégsem tesz semmit, csak vár.

2010. okt. 20. 14:46
 14/14 anonim ***** válasza:
utolsónak írnám a mozgásfejlődéssel kapcsolatban.Gondolom te nem vagy érintett ebben a dologban.A fiam le van maradva a mozgásban,még nem jár egyedül.Kilenc hetes kora óta havonta hordtam neurológushoz.Minden hónapban mondtam az orvosnak,hogy szerintem le van maradva,de mindig megnyugtatott,hogy nincs baj.11 hónaposan,amikor még nem mászott,csak kúszott, nem állt négykézlábra,nem ült fel egyedül, csak megült,felállt,de nem lépegetett,akkor utalt be gyógytornára.Ismétlem,minden hónapban mondtam neki, hogy ez így nem jó.Szerencsére két hét alatt megtanult mászni,felülni,bútorok mellett lépegetni.Egyedül még nem indult el, de még benne van a normális időben.Akkor én mi vagyok?Felelőtlen?Lehet,hogy azért nem viszi el az anya,mert őt is megnyugtatta valaki, a védőnő, a háziorvos.Sokszor meg ha első gyerek, nem is tudja,hogy most akkor meddig normális, ha nem csinál valamit.Bocs az offért, csak ez kikívánkozott.
2010. okt. 20. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!