Így hogy ne őrüljek meg itthon?
Van 2 gyerekünk. 1.5 és 4 évesek.
A nagynak vége az ovinak, itthon van 2 hete.
A 2 hét alatt annyi történt, hogy 1x elmentünk fagyizni.
Férjem rengeteget dolgozik, én meg a 2 gyerekkel nem merek elindulni sehova, mert az nekem nem kikapcsolodás, hogy felváltva huzkodjam, fegyelmezzem őket. Barátnőim messze laknak, helyben semmi barátunk nincs. Rokonokkal nem tartjuk a kapcsolatot.
Van autónk, de a környékünkön konkrétan semmi nincs,amit ők is élveznének.
Annyira civilizálatlannak, besavanyodottnak érzem már magam, hogy megőrülök. Ha csak reggel belegondolok, hogy ugyan az a sablon nap vár ránk, felkelni sincs kedvem.
Hát figyelj. Most irjam azt, hogy 21 hónap korkülönbséggel mikor a férjem délutános műszakban dolgozott is csavarogtunk? Nem lehetetlen szerintem 2 gyerekkel elindulni még akkor sem, ha mindkettő kicsi. Egy játszótér csak van valahol autóval vagy gyalog nem?
Bár én úgy érzem nem ez a probléma, hanem te szeretnél kikapcsolódni inkább. Nagyszülőkre nem lehet számítani? Bébiszitter esetleg?
24, de, el tudom képzelni. Nagyobbik gyerekem autista, sose volt vele könnyű. DE mentem kettővel is bárhova, mert nem rohaszthattam őket a lakásban csak azért, mert nekem könnyebb lett volna egész nap a klíma alatt feküdni, míg megölik egymást.
És tudod mit? Most hogy de hogy hiányzik ez az időszak! Alig várom, hogy szabadságon legyek és mehessünk megint ide-oda. Akkor is ha az csak a közeli játszóteret jelenti vagy a sarki fagyizót. 7 és 4 évesek.
2 fiammal pedig kis korkülönbség van köztük,is eljártam sétáltunk autókat nézegetünk játszoztunk de hegyekbe is elmentem velük egyedül tömegközlekedésel. Mikor lányom is megszületett onnantól 3 gyerekel mentem ha kellet. Kirándultam 3 gyerekel is nehéz volt igen mert az úton erősen koncetrálnom kellet ha átkeltünk egy úton. De mindig megérte jól szórakoztunk ha megérkeztünk célba vagy az úton is akkár .
Ez tényleg csak akkarat kérdése ha akkarsz be ülsz a kocsiba neted van keres egy jó kis túra útvonalát gyerekekkel vagy játszoteret vagy csak sétáljatok közeli városban.stb de kereshetsz állatkertet.
Vasárnap ha ott a párod akkor még menj egyedül sétálni stb.
Huhh mennyi válasz.
Akik nem nekem estek, azoknak köszönöm
Itthon sütögetés, gyurmázás, festés, stb minden van. Annyira nem vagyunknéletképtelenek, köszi.
Ahogy van medence, hinta,csúszda,minden szar itthon.
Nem is ezzel van a baj.
Hanem azzal, hogy állandóan itthon.
Kis faluban lakunk, 3 házra a játszótér. Mindig üres. 1 utcára a fagyizó. Oda 3 naponta elsétalunk. De ennyi.
Bicózni a környéket mar bejártuk 1000x.
Ami nyűg, az a kimozdulás
Itt a Velencei tó. És kb ennyi. Strandra 2 gyerekkel nem megyek. Nem tudok ketté szakadni.
A kicsi mar nem ül el a babakocsiban, hosszútavon nem sétál, cipelhetem. Mellette fogjam a nagy kezét, barmit csinálunk. Lehetetlen. Állatkert, nagyobb kirándulás kilőve.
Beülni valahova szintén. A kicsi örökmozgó, nem ül meg 1 percre sem, csak a balhét csinálja. Ez nem kikapcsolódás.
És igen, ez nagy meló, akarki akarmit mond ez nem feltöltődés, nem kikapcsolódás, ez egy fárasztó program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!