Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy ne érezzem magam egy...

Hogy ne érezzem magam egy csődtömegnek?

Figyelt kérdés

Nem tudom jó e a kategória.

Szóval 4 éve vagyok itthon. Ezalatt lett 2 gyerekünk. En gyeden vagyok, szeptembertől megy a kicsi bölcsibe én meg dolgozni.

Igy sem volt sok barátnőm, de amióta megvannak a gyerekek, maradt 1 illetve lett 1 új.

A gyedem kb az éhenhaláshoz elég. 120ezer + a családi.

Férjem fizetésével viszont elvoltunk.

10éve dolgozott a cégnél, jó pénzt hozott haza, nem nélkülöztünk.

3 hónapja egyik napról a másikra kijelentették, hogs 1 hónapja van, azt viszlát.

2 hónapja itthon van. Hiába keres munkát, meg csak hasonlót se nagyon.

Így most kb ott vagyunk, ahol a part szakad.

Kajára, rezsire elég ami van, de semmi extrára nem jut most.

Barátnőm 150km-re lakik. Oda vissza kegtankolni az autót, most nem fér bele. Új barátnő megért minket, hogy nincs, de folyamat olyan programokat talál ki, amire nemet kell mondanom.

Emellett mindenki teszi fel a kirándulós/nyaralós/koktélozós képeket, én meg csak sírok, hogy nekem kb marad a csapvíz az udvaron.

Gyerekek is mennének fagyizni, a nagy állatkertbe, stb.. de most nem fér bele.

Legrosszabb esetben szeptembertől jobb lesz.

De bakker pont az egész nyarat tölthetjük itthon, nyomorban.

Férjem rajta van az ügyön, hogy legyen meló. Engem meg csak szeptembertől tudnak visszavenni. Szóval egyszerűen minden nap sírógörcsöm van, hogy itt tartunk.

Egy kis faluban lakunk egyébként, itt konkrétan semmi nincs, hogy itt kimozdulni.

2023. jún. 17. 19:14
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

39!

Köszi :)

40!

Akkor ennek kérlek fuss neki mégegyszer, mert nem tudom értelmezni

2023. jún. 18. 15:16
 42/47 Derjaderja ***** válasza:
94%
Nyilván nem csak 27 millióba került a ház, hanem a lakás árával együtt jött ki.
2023. jún. 18. 16:12
 43/47 anonim ***** válasza:
8%
Azt írtad ami pénzetek volt csak putrira lett volna elég,szerintem még nem azért 27 millióból normális házat lehet volna venni itt páváskodsz hogy csak putrira telt volna gondolj bele van olyan család akinek egy szobája van,te meg itt páváskodsz gondolom ilyen nagy asszony voltál vagy vagy,
2023. jún. 18. 16:24
 44/47 A kérdező kommentje:

Szerintem ezt a témát elengedem...

Páváskodsz, nagyasszony.... anyám...

De még most sem értem mit akarsz kihozni ebből

2023. jún. 18. 16:26
 45/47 anonim ***** válasza:
75%

Na látod, még a szerencse is melléd szegődik szóval ne add fel, csak légy nyitott!!!

Gratulálok, irány az állatkert!

31-es voltam

2023. jún. 18. 17:37
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

43-as, bizony, manapság egy családi ház sokba kerül.

Nekem pl. csak a lakásom volt 32 millió, megyeszékhelyen (és nem Budapesten). Ez nem páváskodás, szimplán ha figyeled az ingatlanpiacot, láthatod, hogy a milliós négyzetméterárak már egyáltalán nem ritkák.

2023. jún. 18. 23:09
 47/47 anonim ***** válasza:
46-al egyetértek. 27 millió ma egy átlagos ház ára kb. Nem tudom a 43-as hol él.
2023. jún. 19. 22:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!