Egy csődtömeg vagyok? Mit rontok el?
7 hónapos a babám.
És egyszerűen nem tudom mit csináljak másként. Mindig is nehezen aludt el, de két hónapja egyszerűen sehogy sem lehet elaltatni, csak sikít, ordít. EMrt ez nem sírás amit csinál. Már mindent kipórbáltunk, babakoics, pihenőszék nem jó, mellém veszem, cicit adok, vizet adok, cumit, bekenem az ínét. FEljebb lejebb veszem a fűtést, a ruhájátis. De semmi.
CSak ordít,és ordít minden egyes elalvás előtt,most is már fél órája ez megy, én itt bőgök,mert ideigel már teljesen kivagyok,hogy minden egyes altatás előtt ez megy, fél-3/4 óra visítás és félóra alvás.
Teljesen tanácstalan vagyok, és nem tudom mit csinálok rosszul.
Lehet, hogy semmit.
Azért azt meséld el, hogy mit hogyan csinálsz.
Bár erős a gyanúm, hogy ő ilyen típus... és sok-sok türelemre lesz szükséged, mire "elnövi".
Nincs valami nagy mozgásfejlődési szakaszban?
Nálunk olyankor borult mindig az alvás... minden nagyobb fejlődési lépésnél újra és újra kellett tapasztalnom, hogy milyen módszerrel tudom elaltatni.
Te most hogy próbálod?
Semmi új nincs, mászás, felállás, ülésen már túl van, 3 hete állt fel először, tehát már ez sem új dolog.
7-8 között kel reggel, és fél10kor tízóraizik,majd utána le kell tennem, dörzsöli a szemét, és csak nyügösködik, ekkor alszik max fél órát, utána játék stb délben ebég és fél1kor fekszik a nagyobb gyerkőccel aki lassab 28 hónapos. Már ebéd közben dörzsölgeti ismét a szemét, tehát megint álmos.
Voltak jobb napok amikor aludt 3-ig viszont iylenkor már fürdésig, este9ig nem alszik, ha ebéd után is csak félórát alszik,akkor fél5körül szundít még 20 percet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!