Hasonló érzésekkel? Csődtömeg vagyok, nem vagyok képes teherbe esni! Magamat hibáztatom, hiszen már nem vagyok egészsége, nincs csak fél oldalam!
AZt hiszem, ez nem emiatt van.
Barátnőmnek is kivették az egyiket, 4 egészséges gyereke született.
És sokaknak "szintén" nem jön a baba, akiknek kettő van.
Fontos agyban helyre tenni, hogy a pároddal való közös szerelmetek a lényeg, a gyermek a szerelem gyümölcs, de nem a konkrét célja, mint ahogy az életnek sem ez az egyetlen célja.
Rengeteg jó dolog van, nekem pl. sok szingli barátnőm van, akik szinte bármit megadnának egy boldog párkapcsolatért, tehát ha a Te helyedben lennének, már boldogak lennének.
Persze természetes a gyermek utáni vágy, de nem szabad, hogy ettől tedd függővé sem a boldogságodat, és főként nem az önértékelésed.
Tudod még ha egy motorbalesetes azon rágódik, hogy ő az oka annak, hogy hiányzik a fél lába, az logikusabb, de a Te esetedben ez rajtad kívül álló ok nyilván, mint ahogyan a többi sok gyermekre várónak is, hogy még nem érkezik a pici.
Szerelmeskedjetek önfeledten, és majd beköszön a gólya!
Kitartás!
Ja és persze nem vagy csődtömeg, csak el vagy szomorodva!
Próbáljatok közösen szórakozni, kikapcsolódni sokat, eljárni ide-oda, és élvezni a közös időt a pároddal, az sokat segít!
4-es
Köszönöm a válaszokat,a biztatást!Sajnos ez nem ilyen egyszerű,két éjszaka telt el az UH.-óta,folyamatosan azok a szavak,beszélgetések zakatolnak a fejemben,amiket a váróban hallottam!Többen mentek azért,mert meg akarták tudni,hogy hány hetesek és el lehet-e vetetni még!
Jó lenne kikapcsolódni,közös programot szervezni a párommal,de ez több okból is lehetetlen!
Ő hét közben dolgozik,reggeltől estig,a hétvégéje szabad.Én sokat dolgozom hétvégén,össze vissza 12.órában nappal-éjszaka műszakban!
Sajnos az anyagi helyzetünk sem rózsás,albérletet fizetünk és most intézzük a hitel kérelmet a saját házra!
Lelkileg Én nem vagyok stabil,sokat szorongok és folyamatosan aggódok valamiért!Két kamasz gyerekem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!