Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek ilyen érzésekkel...

Szerintetek ilyen érzésekkel lassan itt az időnk, vagy még elhúzódhat?

Figyelt kérdés

39 hetes vagyok, elvileg júni. 25-30 között jön a baba. Sok előjel eddig nem volt, 7-én már egy centire nyitva a méhszáj, akkor azt mondta a doki, hogy nem lepődne meg, ha előbb jönne...viszont tegnap este 2 órán keresztül néha 2 percenként, néha ritkábban nagyon erős fájdalom nyílalt hátul a derekamba...de mindig csak egy apró pillanatra! Ma reggel kb 3szor éreztem ugyanezt, mióta fent vagyok (kb 45 perce)

Szerintetek?

Köszi a válaszokat előre is!

2011. jún. 23. 08:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak a baba nyomja az idegeket. Ha görcsölni kezdesz, vagy elfolyik a víz, na akkor. Én elsőnél elkövettem azt a hibát, h. kicsit fájdogált a hasam, bementem este, és csak reggel indult be a szülés. Rossz volt éjszaka bent, nem tudtam aludni. De ha bizonytalan vagy, akkor menj be nyugodtan, max hazaküldenek. Könnyű, vidám szülést! :)
2011. jún. 23. 10:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet a szülés jele is, de lehet hogy csak jóslózol. Drukkolok!
2011. jún. 24. 12:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Talán tényleg csak ideget nyomott a baba, mert teljesen elmúlt mostanra. Most megint semmi jel, nehéz már türelemmel lenni a végén:)

2011. jún. 24. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!