Szerintetek gáz nevet adtunk a kislányunknak?
Régóta tetszett ez a név és a férjem is ezt választotta. Családban sokaknak tetszett de voltak persze akiknek nem jött be és jött a szemöldök húzás de a lényeg, hogy nekünk legyen jó nem? Szerintem semmivel se rosszabb mint a többi virág, növény név ppl.Zselyke sőt szerintem vannak eléggé bizarr nevek is. Persze ízlés kérdése de azért érdeklődök ki mit gondol. :) Viszont azt gyanítom hogy nem tucat név. :D
Bodza a lányunk nevek. Nyugalom a vezetéknévvel nem ad fura hangzást mivel az Hegedűs. Becenevet még nem találunk neki, valaki esetleg ötlete?
Aranyos és különleges név. Becenévre nincs is szükség.
Mások véleménye ne érdekeljen, nem a név teszi az embert, hanem az ember által fogyassz el egy nevet.
Pl. Apukám József. Ugye ez itt egy semmilyen név. Dolgozott arab nyelvterületen. Teljesen oda-vissza volt minden második ember, hogy milyen gyönyörű neve van.
Szerintem egy nagyon szép név és különleges.
Nálunk is a második kislányom neve Bodza 💖
Csak neki a második neve Szofi így Bodza Szofi szerintem nagyon illik egymáshoz.
65-ös Csak az olyan agyatlanok gyerekei cikiznék akinek olyan idióta szülei vannak mint pl te akik úgy gondolkoznak, hogy valakit cikizni kell a neve miatt.
Ez a Te szegénységi bizonyítványod.
Semmi baj a Bodza névvel.
Magyarázkodsz közben a te fejedben fordult meg, hogy cikizni fogják.....
Ebből nem jössz ki jól bármennyire is szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!