Szerintetek gáz nevet adtunk a kislányunknak?
Régóta tetszett ez a név és a férjem is ezt választotta. Családban sokaknak tetszett de voltak persze akiknek nem jött be és jött a szemöldök húzás de a lényeg, hogy nekünk legyen jó nem? Szerintem semmivel se rosszabb mint a többi virág, növény név ppl.Zselyke sőt szerintem vannak eléggé bizarr nevek is. Persze ízlés kérdése de azért érdeklődök ki mit gondol. :) Viszont azt gyanítom hogy nem tucat név. :D
Bodza a lányunk nevek. Nyugalom a vezetéknévvel nem ad fura hangzást mivel az Hegedűs. Becenevet még nem találunk neki, valaki esetleg ötlete?
Mi a bajotok a Zselykével? Én tökre szeretem és van annyira különleges, hogy egyből megragad.
A Bodza ilyen szinten nekem pont ezért nem tetszik, mert túlságosan átlagos valami, bár ki tudja lehet városi környezetben nem majd egyből a növény fog mindenkinek beugrani.
Nincs baj vele.
Becézéshet talán lehetne a "Bodi" is?🤔
9. Miért, egy Ibolyát, Violát, Rózsát, Hortenziát nem vettek, vesznek komolyan?
Nem, kicsit sem a Manó-kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!