Szerintetek gáz nevet adtunk a kislányunknak?
Figyelt kérdés
Régóta tetszett ez a név és a férjem is ezt választotta. Családban sokaknak tetszett de voltak persze akiknek nem jött be és jött a szemöldök húzás de a lényeg, hogy nekünk legyen jó nem? Szerintem semmivel se rosszabb mint a többi virág, növény név ppl.Zselyke sőt szerintem vannak eléggé bizarr nevek is. Persze ízlés kérdése de azért érdeklődök ki mit gondol. :) Viszont azt gyanítom hogy nem tucat név. :D
Bodza a lányunk nevek. Nyugalom a vezetéknévvel nem ad fura hangzást mivel az Hegedűs. Becenevet még nem találunk neki, valaki esetleg ötlete?
2023. máj. 18. 21:53
11/69 anonim válasza:
Aranyos! A kutyám (szuka) neve is Bodza!! :)
12/69 anonim válasza:
A névvel semmi gond nincs szerintem. Bár remélem maga a kérdés nem a " Málna vagy Bodza " reinkarnációja
13/69 anonim válasza:
Nincs vele semmi semmi baj, ritka, ezért tűnik furcsának sokaknak. De szép, lányos név. Az meg, hogy a családnak mi a véleménye: a mi fiunk Ábel, és az anyós teljesen ki volt akadva ezen, szabályos hadjáratot indított ellenünk. De 1 percig nem érdekelt minket, és azóta sem bántuk meg.
14/69 anonim válasza:
Csókolom Bodza néni? Így gondoltátok mikor idősebb lesz? Szegény. Sajnálom. Gyerekként aranyos igen, de felnőttként már nem.
16/69 anonim válasza:
#10 Egy igen elterjedt kutyanévről beszélünk könyörgöm... Nem lesz mindenki olyan elfogadó, mint te. De, szerintem nagyon is Manó kateória, mert kutyához illik, emberhez nem.
17/69 anonim válasza:
Egy KUTYA név :D es tök cuki ! De nem embernek. :D
20/69 anonim válasza:
Én nem adnám ezt a nevet, de a személyes preferenciáimtól függetlenül teljesen szokványos név. Semmivel sem rosszabb mint más virágnevek, sőt. Becenevet nem tudok javasolni, de szerintem ehhez a névhez nem is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!