Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz nevet adtunk...

Szerintetek gáz nevet adtunk a kislányunknak?

Figyelt kérdés

Régóta tetszett ez a név és a férjem is ezt választotta. Családban sokaknak tetszett de voltak persze akiknek nem jött be és jött a szemöldök húzás de a lényeg, hogy nekünk legyen jó nem? Szerintem semmivel se rosszabb mint a többi virág, növény név ppl.Zselyke sőt szerintem vannak eléggé bizarr nevek is. Persze ízlés kérdése de azért érdeklődök ki mit gondol. :) Viszont azt gyanítom hogy nem tucat név. :D

Bodza a lányunk nevek. Nyugalom a vezetéknévvel nem ad fura hangzást mivel az Hegedűs. Becenevet még nem találunk neki, valaki esetleg ötlete?

2023. máj. 18. 21:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
22%

Hegedülj ide Bodza! Különben Tea lesz belőled!

Hat ennek a kislánynak nem csak a nevet de az eletet és nagyon elrontottatok, hogy ilyen nevet adtatok neki. (Bár szerintem is jobb, mint a Zselyke) de a Zoé, Mira, Lili stb vonalon miért nem tudtatok elindulni?

Bodzáról mindenkinek a növény jut eszébe.

Mint írtak előttem, kutyának, Macskának oké, de embernek NEM!

Rengeteg bánatát fog kapni emiatt, sajnos nem csak áh osztálytársaitol, de a tanárai is jókat fognak szórakozni , viccelődni, poenkodni ezen, raadasul ha elmegy majd dolgozni normalis állása sem lesz mert manapsag mindent külsőségek alapján ítélünk meg, szóval Hegedus Bodza - Ügyvezető ugye h nem hiteles? Vág Hegedus bodza - Ügyvéd 😂😂

Ne haragudj, de nem kellett volna nektek meg gyerek, mert nem tudtok felelősségteljesen gondolkodni!

Tapasztalatból mondom , hogy akinek ennyire szokatlan neve van azzal nagyon így viselkednek…

További jó Hegedülést és Bodzaszedést kívánok!

2023. máj. 18. 23:37
 22/69 anonim válasza:
70%

Nekem tetszik a Bodza lánynév (bár talán szerencsésebb második keresztnévnek adni az ilyen ritka neveket, és akkor ez egyben a beceneve is lehet. Az első neve lehet egy "hivatalosabb", míg a jó barátoknak/családtagoknak Bodza... aztán később eldöntheti, milyen formában szeretné használni a nevét. Tudom, hogy ez már csak utólagos okoskodás. Sok boldogságot nektek! :))

Csak az előző válaszadók notórius "manózása" miatt mondom, hogy a magyar térképészet megalapítóját Kogutowicz Manónak (1851-1908) hívták. Az Emanuel magyarosítása a név. Nem egy újhullámos őrületről van szó!

2023. máj. 18. 23:49
 23/69 anonim ***** válasza:
69%

Itt már 11 évvel megelőzött egy hasonlóan túlvezérelt anyuka.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

2023. máj. 18. 23:53
 24/69 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nagyon aranyos név!

Nyilván ha bántják érte és neki nem tetszik meg fogja változtatni. Van ismerősöm akik ilyen miatt nevet változtattak. Ikerpár és így hívták őket : Málna és Eperke. Rengeteg piszkálást kaptak érte.

Most így hívják őket: Mirella és Emese

2023. máj. 19. 00:40
 25/69 anonim ***** válasza:
75%

Lehet, hogy csúfolni fogják, de nem a név miatt.. Hanem azért, mert sok az ilyen intellektuális képességzavaros egyén, mint pl. a 21. válaszoló. Mennyire kell frusztráltnak lenni ahhoz, hogy egy ilyen kérdés alatt ilyen műsort toljon valaki. :(

Ha neked, a férjednek - és remélhetőleg a kislányodnak is - tetszik a név akkor ne foglalkozzatok mással! :)

2023. máj. 19. 00:43
 26/69 anonim válasza:
48%
Bántani fogják a suliban.:((
2023. máj. 19. 00:46
 27/69 anonim ***** válasza:
80%

26, a suliban szinte mindenkit bántanak, névtől függetlenül is :/

Szerintem egy aranyos, szép név és nagyon ritka, legalább nem így hívják minden 3. lányt. Én azzal se értek egyet hogy "kutya név", ennyi erővel az összes hasonló név annak számít, mint a Kamilla, Virág, Lili stb. Neki és nektek kell tetszenie, más nem számít

2023. máj. 19. 01:12
 28/69 anonim válasza:
11%
Szerintem aranyos név, amíg kicsi lehet hívni Bodzácskának.
2023. máj. 19. 03:10
 29/69 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem jó név. Nem tudom, mit vannak kiakadva egyesek, hogy nem áll jól bizonyos szakmákban, engem halálosan nem érdekelne, ha az ügyvédemet Bodzának vagy Málnának vagy akárminek hívnák, csak az, hogy értsen a dolgához. Suliban a gyerekek meg akármibe belekötnek, szimplán a gúnyolódás kedvéért, bárkin találnak olyat, amin lehet szórakozni.
2023. máj. 19. 03:15
 30/69 A nagy Levin ***** válasza:
78%
Szerintem a Hegedűs vezetéknévvel még felnőttként is vállalható. Úgy már esetleg gáz lenne, ha mondjuk Bokros lenne a vezetékneve.
2023. máj. 19. 03:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!