Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért cumizik egy gyerek kb 2...

Miért cumizik egy gyerek kb 2 éves kora után?

Figyelt kérdés
Nem kötekedni akarok, de egyszerűen engem bosszant, mikor egy nagyobb, értelmes gyerek szájában ott a cumi. Alapból nem szeretem, de mindenki azt ad a gyerekenek, amit akar. Egy csecsemő szájában még nem zavar, de egy amúgy már beszélő, szobatiszta kisgyereknel nekem totál rendszeridegen. Én vagyok az egyetlen?

2023. ápr. 11. 17:06
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
52%
Igen 50 tökre feldobta a napomat ez a bionéni 😂😂
2023. ápr. 12. 17:52
 52/61 anonim ***** válasza:
69%
49. Ugye nem haragszol meg ha azt mondom, hogy az aki egy ilyen nőt felcsinált annak még akkor sem kéne a pömpölője, ha egy igazi félisten lenne a fiatal Brad Pitt képében és Bill Gates bankszámlájával. De ti keféjetek sokat, sok boldogságot 🥰
2023. ápr. 12. 18:00
 53/61 A kérdező kommentje:

Nem, nem jött továbbra dem értelmes válasz arra hogy miért kell pl motorozni, sétálni, játszani egy nagyobb gyereknek a cumi. De a szövegértéssel gondok vannak, ezt látom több kommentnél.

Jézus még mindig biózunk, mikor leírtam, hogy közöm nincs hozzá. 😂 Milyen értelmes lehetsz...

Azt pedig nem látom, hogy felajánlottam volna a férjem bárkinek is... Megint szövegértés nulla...

2023. ápr. 12. 19:05
 54/61 anonim ***** válasza:
52%
Hat ertelmesebb is vagyok mint te vagy 😂😂😂😂
2023. ápr. 12. 19:13
 55/61 anonim ***** válasza:
70%

De milyen értelmes választ vársz?

Bevallom, hogy te magad is csinálsz a gyerekre káros dolgokat, az szerinted oké, de más miért csinál káros dolgokat?

Most erre mit lehet mondani? Ugyanazért, amiért te.

2023. ápr. 12. 19:15
 56/61 A kérdező kommentje:

54-Ha ettől jobban alszol, hidd azt. Nagyon elmés beszólás volt a bionéni alaptalanul, biztos büszke vagy magadra.

55-Mármint az a probléma, hogy nem vagyok ősanya, aki mossa a xart és ecettel öblít? Ez egy szinten van a logopédus és a fogszabályzó későbbi szükségességével? Vagy mit teszek, ami káros a gyerekemre?

2023. ápr. 12. 20:22
 57/61 anonim ***** válasza:
81%
56. Muci, azt áruld el, csak azt az egyet, hogy visszakanyarodjunk az elejére, hogy mi a bánatos lóf@sz közöd van hozzá? Kérlek, csak erre válaszolj, hogy neked ez mennyire befolyásolja az életminőségedet!
2023. ápr. 12. 20:26
 58/61 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem inkabb bujj agyba es cumizz te is..az hianyzik neked
2023. ápr. 12. 20:32
 59/61 A kérdező kommentje:
Nem befolyásolja, egyszerűen csak nem értem, miért jó kicseszni a gyerekkel, gondoltam hátha kapok rá választ, mert komolyan érdekelne. De itt gondolom senkinek nincs véleménye, mindenki mindenben egyetért minden más szülővel, semmi olyan nincs senkinél, ami bosszantja, ami előtt értetlenül áll más nevelésével kapcsolatban. Mindenki szent és maximálisan elfogadó. Nezzünk már kicsit magunkba kérem szépen, nem hiszem, hogy soha nem néztetek rá egy másik anyára, és gondoltátok magatokban, hogy ez meg mi a francot csinál. Ez egy anonim fórum, gondoltam inkább itt kérdezem meg, nem sértek meg senkit szemtől szemben. De csak köpködni lehet, személyeskedni, nem tudom mit is vártam. Itt mindenki tökéletes 😉
2023. ápr. 12. 22:35
 60/61 anonim ***** válasza:
70%
59. Ugye most nem te adod elő magad áldozatként 🤣🤣🤣🤣 Te minek szuszakoltad egy teljes fogsor közé a bimbid? Azért, hogy megnyugtasd a gyereked. Ugyanezért cumiznak más 2 évesek is. És nem irigykedek se a férjedre, sem a szexuális életedre, és még mindig szoptatom a másfél évesem és sosem volt cumi és cumisüveg sem a szájában. Szóval most vakargathatod a fejed mibe kötsz bele, mert nyilván azt nem vagy képes megérteni, hogy ha a te gyerekednek szüksége volt szopásra, másénak is van. A természetes leválasztódás 2-6 év között van. Tehát lesz gyerek amelyik addig igényli. Amúgy kb minden gyereknek szüksége van fogszabályzásra, borítékolom, hogy a tiédnek is lesz. A cumitól pedig alakulhat ki beszédhiba, de ez azért sokkal összetettebb, ergo a te gyerekednek is lehet, hogy szüksége lesz rá. És végül nem fogja megkérdezni a gyerekedtől senki később, hogy meddig szoptatta az anyja, volt-e fogszabályzója, cumizott-e, de az értékeket amiket most kéne átadnod, igenis kellenek majd neki. Ami hisztit itt levágtál, az nagyon nem azt mutatja, hogy képben lennél. Veheted ezt személyeskedésnek, de akkor ezzel a szóval sem vagy tisztában. Boldog életet neked!
2023. ápr. 13. 09:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!