Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért cumizik egy gyerek kb 2...

Miért cumizik egy gyerek kb 2 éves kora után?

Figyelt kérdés
Nem kötekedni akarok, de egyszerűen engem bosszant, mikor egy nagyobb, értelmes gyerek szájában ott a cumi. Alapból nem szeretem, de mindenki azt ad a gyerekenek, amit akar. Egy csecsemő szájában még nem zavar, de egy amúgy már beszélő, szobatiszta kisgyereknel nekem totál rendszeridegen. Én vagyok az egyetlen?

2023. ápr. 11. 17:06
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
89%

Pl mert megnyugtatja? 😀

Szerintem ovis korban màr nem jellemző, maximum alvásnál igénylik páran .

De egy 2 éves még cumizzon, ha akar. Te meg ne nézz oda, ha nem tetszik. Semmi közöd hozzá.

2023. ápr. 11. 17:09
 2/61 anonim ***** válasza:
90%

Miért kell minden héten feltenni egy kérdést hogy a két éves miért cumizik, miért cicizik még...

Mindenki úgy neveli a gyerekét ahyogy akarja. Én elsős koromig szoptam az ujjam mert megnyugtatott alvás előtt, nem lett semmi bajom. Mièrt kell beleszólni az ilyenbe...

2023. ápr. 11. 17:22
 3/61 anonim ***** válasza:
86%

A szopóreflex sokszor jóval később épül le..

Ha nem cumit, akkor az ujjàt szopja vagy szoptatják még.

Fiamat leválasztottam anyatejről

3,5

Szopja az ujját, ha ideges..

2023. ápr. 11. 17:38
 4/61 anonim ***** válasza:
85%
Zavar? Mégis mi a búbánat közöd van hozzá? Ne nézz oda! Engem meg zavar az ilyen mindenbe beleugató okoska, de hát ez van 🤷‍♀️
2023. ápr. 11. 18:41
 5/61 anonim ***** válasza:
90%
Nagyobb bajod sose legyen az életben!
2023. ápr. 11. 19:08
 6/61 A kérdező kommentje:

Ok, nyugtassa meg alvásnál, ha nincs cici, bár szerintem arra ott a szülő, hiszen egy ekkora gyereknek nem egyedül kell elaludni...

Lányom 22 hónapos koráig cicin aludt el, (se előtte se azóta nem szopja az ujját, hiszen mellette vagyok, és nincs szüksége semmi pótlékra...) nincs ezzel semmi gond, de amikot egész nap a szájában van, az igenis káros a fogaira is, meg a beszédfejlődésre is. Ismerősöm lánya lassan 3 éves, mond kb 5 szót, azt is alig, mert állandóan a cumi a szájában van. Tényleg ennyivel fontosabb, hogy "magát nyugtassa", mint az, hogy normálisan fejlődjön és a fogai ne legyenek csúnyák? Egyszerűen bosszant, mikor ráerőltetik a gyerekre a cumit, majd azzal megnyugszik, mert egyszerűbb, mint foglalkozni vele, majd nyilván rászokik és alig lehet elvenni tőle...

2023. ápr. 11. 19:10
 7/61 anonim ***** válasza:
88%

Akkor vegyél be Xanaxot, ha te ezen így felidegesíted magad.

Mi lenne, ha végre minden anyuka a saját gyerekével foglalkozna, és nem azt lesné, hogy a másik mit csinál, meg miért pont úgy csinálja?!

2023. ápr. 11. 19:11
 8/61 anonim ***** válasza:
81%

A szopóreflexet kevered azzal hogy ott vagy vele vagy nem.

Ha ott is vagy egy gyerekkel, nem jelenti azt hogy esetleg ne akarjon szopizni kicsit. Ujjat cicit vagy cumit, tökmindegy.

Nemba te dolgod amiket fent felsoroltál. Ilyen barátoktól kíméljen meg az élet.

2023. ápr. 11. 19:27
 9/61 anonim ***** válasza:
84%
Minek kell masokkal foglalkozni...foglalkozz a te gyermekeddel,ha mar ilyen hiper szuper anyucinak gondolod magad...szeretem ezeket a szuper mindent jobban tudok anyakat.
2023. ápr. 11. 19:53
 10/61 anonim ***** válasza:
85%
attol,hogy cumizik egy gyerek nem foglalkoznak vele a szulei vagy mi?honnan a bubanatos francbol tudod,hogy a szulo nyomja erovel azt a cumit a gyerek szajaba?netan lattal valakit aki ragasztoval ragasztotta bele?ha annak a gyereknek nem kell a cumi ugyis ki fogja kopni..
2023. ápr. 11. 19:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!