Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért cumizik egy gyerek kb 2...

Miért cumizik egy gyerek kb 2 éves kora után?

Figyelt kérdés
Nem kötekedni akarok, de egyszerűen engem bosszant, mikor egy nagyobb, értelmes gyerek szájában ott a cumi. Alapból nem szeretem, de mindenki azt ad a gyerekenek, amit akar. Egy csecsemő szájában még nem zavar, de egy amúgy már beszélő, szobatiszta kisgyereknel nekem totál rendszeridegen. Én vagyok az egyetlen?

2023. ápr. 11. 17:06
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
70%
Jó van okostojás menj inkabb aludni...
2023. ápr. 12. 16:39
 42/61 anonim ***** válasza:
83%

Jaj, hagyjuk már, hogy mi káros a gyereknek.

Na, a rengeteg műanyagszeméttel járó eldobható pelenka is káros, a gyereked jövőjét szennyezed vele, mégse ilyet használsz, mint írod. Sőt, lefogadom, hogy öblítőt használsz a ruháihoz, mindenféle vegyszeres tusfürdőt meg popsikrémet kensz rá, esetleg tévéztetted is már 2 éves kora előtt, szóval lemerem fogadni, hogy mint a nők 99%-a, te is csinálsz olyan dolgokat a gyerekeddel, amelyek károsak neki, ergo te sem vagy jobb.

2023. ápr. 12. 16:41
 43/61 A kérdező kommentje:

Na megjött egy bio mami, amit említettek 😉

Mert a sz*rt állandóan mosni, vizet fogyasztani, mosószert használni pluszban, sokkal jobb, azzal semmi gond nincs. Felőlem azt ad mindenki a gyerekre, amit akar. Ebbe nem megyek bele, mert mindjárt elküldtök a patakpartra mosni.

Öblítőt használok, popsikrémet nem, tv mai napig nincs.🤷‍♀️ 10 korbácsütést ide érte.

2023. ápr. 12. 16:51
 44/61 A kérdező kommentje:
Szerintem az a káros a gyereknek, ha 10 évesen még logopédushoz jár a beszédhibái miatt, mert nem vették el időben a cumit(sajnos ismerek ilyet). Az káros, ha csúfolják a suliban, oviban a csúnya fogai miatt, mert tönkreteszi a cumi, majd szenvedhet a fogszabályzóval, ha szép mosolyt szeretne. Vagy ez tényleg senkit nem érdekel? És én vagyok a hülye... 😅
2023. ápr. 12. 16:55
 45/61 anonim ***** válasza:
100%
És mi közöd van neked másik gyerek fogához? Nem értem
2023. ápr. 12. 16:57
 46/61 anonim ***** válasza:
85%
45. A sok dugás és szoptatás mellett ő a gyerekfogak védőszentje is.
2023. ápr. 12. 17:01
 47/61 anonim ***** válasza:
100%
Kotekszik mindenkivel,mas dolga nincs.
2023. ápr. 12. 17:14
 48/61 A kérdező kommentje:
Nyilván erre nem jön értelmes válasz. 🙂
2023. ápr. 12. 17:25
 49/61 A kérdező kommentje:
46 Irigykedsz? Kérd meg a férjed, hogy vegyen kezelésbe. Ha van egyáltalán.
2023. ápr. 12. 17:29
 50/61 anonim ***** válasza:
70%
Ezer meg egy értelmes választ kaptál már. Neked egyik sem tetszett. Nem veszed észre, hogy már mindenki csak röhög rajtad és azért vagyunk itt? 🤣
2023. ápr. 12. 17:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!