Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért cumizik egy gyerek kb 2...

Miért cumizik egy gyerek kb 2 éves kora után?

Figyelt kérdés
Nem kötekedni akarok, de egyszerűen engem bosszant, mikor egy nagyobb, értelmes gyerek szájában ott a cumi. Alapból nem szeretem, de mindenki azt ad a gyerekenek, amit akar. Egy csecsemő szájában még nem zavar, de egy amúgy már beszélő, szobatiszta kisgyereknel nekem totál rendszeridegen. Én vagyok az egyetlen?

2023. ápr. 11. 17:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
74%

Nálam meg az veri ki a biztosítékot hogy egy járni, beszélni tudó mindenevő gyerek még 2 évesen az anyja mellén lóg!

És egy 2 éves gyerek még nem feltétlen szobatiszta mint ahogy írod! Kicsit tájékozódj!

22 hónaposan mi a francnak tömted a melled a szájába? Nem azért hogy jól lakjon, azért mert megszokta ugyanúgy mint a másik gyerek a cumit te okostojás 🤮🤮🤮

2023. ápr. 11. 19:58
 12/61 anonim ***** válasza:
79%
6. Akkor szólj apunak, hogy recsegtesse meg a kipufogód végre, mert túl sok a felesleges energiád, ha ennyire más gyerekével foglalkozol. Gondolom ha valaki meg felkérdezne minek szoptattad addig, akkor vonyítanál, hogy mert igényelte.
2023. ápr. 11. 20:11
 13/61 anonim ***** válasza:
100%
Enyém nem cumizik, ujját se szopta soha, viszont ha zavarban van vagy kicsit is ideges, a száját piszkalja, tepkedi, ez sem jobb mintha cumizna.
2023. ápr. 11. 20:24
 14/61 anonim ***** válasza:
64%
Örülj annak, hogy a te gyereked nem igényelt cumit. Megnézném te mit csináltál volna egy olyan babánál aki ha cicin van mohón majszolja az amúgy rengeted tejedet és hiába böfizteted sugárba hányja később ki mert így tud csak megnyugodni hogy szop valamit... Persze könnyű rávágni más anyákra úgy hogy szart se tudsz hogy jahj én tökéletes mami vagyok biztos lusta szar foglalkozni a kicsivel azért kap cumit. Megsúgom nem a te érdemed hogy a gyerek nem szopta az ujját amúgy. A másik meg az hogx miért ne aludjatna egyedül egy két éves? Mindenki tudja mit igényel ő és a babája, nem kell bele okoskodni.
2023. ápr. 11. 20:31
 15/61 anonim ***** válasza:
85%
A szopsai igeny 2,5-6 eves kor kozott marad abba.
2023. ápr. 11. 20:39
 16/61 anonim ***** válasza:
82%

Tisztan emlekszem, hogy nekem oda kellett adnom a cumimat a “husveti nyuszinak”, ajandekert cserebe es mennyire nem akartam, sokag sirtam erte.

Vegul az eredmeny annyi lett, hogy az ujjamat szoptam 10! eves koromig….

Erre utolag kerdeztem ra anyukamnal, hogy ez tenyleg igy volt-e, vagy csak rosszul emlekszem erre a husveti sztorira, de mondta, hogy igen, 2 eves voltam akkor.

Na hat ennek ahogy latod kerdezo, sok ertelme volt, utana az ujjszopasrol nem tudtak leszoktatni…:D

A fiam meg csak 3 honapos, nem cumizik egyelore, de ha talan egyszer fog, nem veszem el tole ido elott, mert minek.

2023. ápr. 11. 21:00
 17/61 anonim ***** válasza:
71%

Azt hittem nincs gyereked, azok szoktak ilyen "engem idegesít" nonszensz kerdeseket feltenni. Anyaként lehetnél kicsit empatikusabb.

Az én fiam 3 éves múlt decemberben és imád cicizni, van is tejem. Minden nap elmondja, hogy ő még nem érzi nagynak magát és nagyon szereti a cicit, finom a tej és jól érzi magát tőle. Nem én tomom a szájába nyilván. De ne bosszankodj 🤣 másfél éves koráig cumizott, amikor elkezdett beszélni mindig kivettem a szájából, játékhoz, setahoz oda se adtam neki. 2 évesen mondatokban beszélt, azóta is 0 beszedhibaval. Szóval nem ettől függ szerinten de más a te lelki allapotodat ne kavarja fel.

2023. ápr. 11. 21:13
 18/61 anonim ***** válasza:
82%

Hàt, az is fura kicsit, hogy egy majd 2 éves gyerek még cicivel a szájában alszik el, mint egy újszülött. Ennyi idős a gyerekem, szoptattam sokáig, de tiszta nagyfiú már, nem tudom elképzelni, hogy este így aludjon.

Annyi, hogy engem nem bosszant az ilyen, mert lesz*rom 😀😀😀😀

2023. ápr. 11. 21:16
 19/61 anonim ***** válasza:
100%

Én 21 évesen szoptam az ujjamat.

Ott feküdtem a 2 gyerekkel akik szintén cumiztak, na akkor mondtam, hogy fogom nekik mondani hogy nem kéne, akkor hagytam abba.

A kicsinek van cumija, soha nem vittük ki az utcára miután járni tudott, ezt én sem értem minek.

Az a baj nagyon ragaszkodik hozzá, nem is 1 kell hanem 2-3 mert azt birizgálja a kezével, éjjel is felébred ha nem talál a kezébe is egyet.

2023. ápr. 11. 22:00
 20/61 anonim ***** válasza:
63%
Egy már beszélő, két lábon járó GYEREKET (tehát nem babát) miért kell még szoptatni? Érettségin is kiszalad majd 1-2 szívásra, ha izgulni fog és anyu kell neki?
2023. ápr. 11. 22:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!