Másnak is elvárja a fèrje ezt a hozzáállást?
"Nem tudom eldönteni, hogy mi vagyunk ilyen balf*szok, vagy ennyire nincs normális férfi."
A gyerek még a legnormálisabb pasi idegeit is megdolgozza, szóval szerintem nem vagyunk balfszok, csak nem erre számítottunk. :)
Már nem azért, de... Én anya vagyok, és ugyanúgy ki tud hozni a sodromból a lányom. Nem kell ehhez dolgozó férfiembernek lenni..vannak kevésbé türelmes, könnyebben kiidegelhető emberek.
Én is mindent megcsinálok itthon, rengeteget játszom vagy vagyok a lányommal, imádjuk egymást, de attól még ki szoktam néha akadni, úgy mint a férjem is, csak mi mindig engedjük, hogy akkor a másik kicsit tudjon kikapcsolódni. Pl ideges vagyok, férjem eszik a lányommal amíg zongoràzok kicsit. Ha a férjem lesz ideges, hagyom hogy sakkozzon a telójàn én meg kiviszem a gyereket.
Azzal, hogy "rászólsz", hogy ne legyen türelmetlen, nem fog változni semmi. Mindenkinek lehetőséget kell adni arra, hogy lenyugodjon, amikor felb*ssza a dackorszakos (számunkra) értelmetlenség. És örülj neki, hogy ilyen sokat kiveszi a részét a dolgokból, mert mint láthatod a kommentek nagy részét, sok apa ennyit sem tesz.
Kerdezo, az a baj, annyira veded, pedig a gyerekedet kellene eloterbe helyezni, mert megiscsak a gyereked, raadasul meg pici.
Olvasd vissza mit irtal, mert sokkolo, ahogy fenyezed ezt a ferfit, mennyi jot csinal, megdicseri az etelt, megmassziroz, DE mindekozben a gyerekkel meg, hogy viselkedik ?
Ilyenekbol lesz az, hogy apa bantalmazza a gyereket anya meg csak nezi... mert ez mar most bantalmazas, ha meg csak szobeli is. Es bakker, 2 eves gyerekrol beszelunk, mi lesz tinikorban ?? Agyonveri ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!