Másnak is elvárja a fèrje ezt a hozzáállást?
Nálunk is ugyanez a probléma, pedig azt se mondhatom, hogy 6-ig dolgozik. 8 órát van oda, oké, minden extrát ő intéz, mert egy kocsink van, de amúgy neki sincs már itthon semmi dolga, van kaja, tisztaság, minden megcsinálva, csak velünk kellene lennie, és mégis ugyanez megy, sokszor türelmetlen a gyerekkel, ordít, mindenki viselje el, ha rossz napja van.
És szintén kezdi ez már megviselni a kapcsolatunkat, egyre jobban besokallok.
Csatlakozom.
Itthon dolgozik a garázsban. Reggel kimegy, este 6-7 mire bejön. Ittbenn semmi dolga. Konkrétan arra nem képes mostanába, hogy a koszos tányérját a mosogatóba tegye, otthagyja az asztalon ahogy befejezte a kaját.
Ő mibdig fáradt, a gyerekekkel is ingerültebb. Ha valani baja van, hozzá se szóljon senki.
Emellett családi program az szó szerint 0.
Eddig sem volt az a házitündér és mintaapa, de amióta itthon dolgozik, azóta ilyen. Úgy fél éve.
Én már az elengedés fázisávan vagyok. Csak tűrök, tűrök, lassan betelik a pohár és beadom a válást. Eleget könyörögtem már
Igen.
Sajnos a férfiak azt gondolják, hogy minden a nő dolga, nekik csak megcsinálni kellett a gyereket meg hazahozni a pénzt és ez elég.
"Mond meg neki hogy munka után minden stresszt idegbajt hagyjon ajtón kívül. Ki akarja a gyerekét ilyen feszültségben élni, felnevelni"
Ez nagyon szép hangzik, csak mint tapasztalom, nem működik.
Sokszor elgondolkodom, hogy van egyáltalán normális férfi-apa? A szomszéd arra panaszkodik, hogy náluk apuka soha nem fürdet, pelenkáz, semmit nem csinál a gyerekkel, az egyik barátnőm arra, hogy az ő férje egyáltalán nem akar részt venni a háztartási feladatok megosztásában, a másik arra, hogy a férjével folyton veszekszik, mert kicsi gyerek mellett is kéthetente bulizni akár menni hajnalig, részegen hazaérve.
Na az enyém nem bulizik, részt vesz azért a háztartásban, a gyerekkel is játszik, de ugyanez az idegsokkosság van, hordja haza a problémàt, hozzá senki ne szóljon, ha rossz kedve van délután, kiabál a gyerekkel, türelmetlen vele, a telefont nyomkodja sokszor mellette.
Nem tudom eldönteni, hogy mi vagyunk ilyen balf*szok, vagy ennyire nincs normális férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!