Mit lehet kezdeni az ilyen hozzáállással?
Abban teljesen igaza van, hogy a Devenyes 90 %ban penzlehuzas, a gyerek megcsinalta volna anelkul is.
A komp meg karos, igen, de azert nem merget akar neki adni.
Az apropó tök mindegy, a lényeg tehát az, anyós kritizál, és viszont kritikának érzi, hogy az ő módszere neked nem jó.
Evvel azt lehet kezdeni, hogy bevállalod, megsértődik, cserébe felfogja (ha elég velősen mondod meg), hogy majd te döntesz, te vagy az anyja.
Vagy azt, hogy kitérsz, nem vállalod fel a konfliktust, és hallgatot örökké egy csomó dologgal kapcsolatban.
Ne kritizáld, de mond h másképp csinálod mint ő és szeretnéd ha elfogadná. Legalább próbálja megérteni, kérd meg. Mond hogy változtak a protokollok sok mindenben, később is lesz olyan amit ő másképp csinált.
Hallgasd meg a véleményét és mond el nyíltan hogy nem fogsz ezen változtatni. Olyan ez mint h ő floppyra írt most meg USB van. Ez is változott
Az én anyósom nak is kellett ezeket magyarázni de ő felfdogta
"Szia Mari! Figyelembe vettem a javaslatodat, mert tudom, hogy te is mindent aszerint csináltál, ahogy akkor a legjobbnak érezted. Pistikével viszont mi másképp megyünk tovább, mert én ezt és ezt az irányt érzem helyesnek a jelenlegi tudományos álláspontok miatt. Nem muszáj egyetértened vele, de nem másítom meg a döntésem. Remélem azért még vasárnap jöttök ebédre, szeretettel várunk."
Ha meg ezután fröcsög és hisztizik, akkor kirakod az ajtón és rázárod kulccsal. Én mindenkinek megadom a tiszteletet, de nem hallgatom a hisztit, akkor se ha rokon.
Kerdezo, ha megnezed a fejlodesi szakaszokat akkor az ules 9-12 honapos kor kozott van.
A devenyes 90 %ban penzlehuzas, ket honapja lett volna arra, hogy uljon, nem volt elkesve.
Sajnalatos, hogy igy raszedik a legtobb szulot, bar a kedves szulo is utananezhetne a dolgoknak.
Vagy neked nem gyanus, hogy Mo.n manapsag 10 gyerekbol 9 -nek " fejlesztes " kell ?
Akinek nem esik le, hogy ez atveres... ebben tokeletesen igaza van az anyosodnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!