Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehet olyankor a külön...

Mit tehet olyankor a külön élő apa, ha az anya mindenféle kitalált allergiák miatt nem akarja láthatásra engedni a lányukat?

Figyelt kérdés

Az anya kitalál valamit, amire éppen nagyon allergiás a kislány és ezért nem akarja engedni hozzá, mert mi van, ha éppen olyan étel lesz amiben az van. Ha mégis elhozhatja, akkor listát kap, hogy mi mehet és mi nem és nagyjából képes beszámolót kér a főzésről. Annyira átlátszó és végtelenül idegesítő ez a huzavona még nekem is, pedig én csak az apa barátnője vagyok (baráti értelemben). Állandóan azt kell lesnem, hogy most akkor mit főzzek, mit ne, mit lehet, mit nem...

Az apa azt mondja, hogy tehetetlen, mert az anya nem engedi meg, hogy orvoshoz vigye a kislányt. Tőlem kérdezte, hogy mit csináljon ebben az esetben.

2023. jan. 4. 08:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
konkrétan az allergiárol bármilyenről kell lenie orvosi dokumentåcionak ,oviba suliba stb .ha ilyen nincs akkor ordas nagy kamu.
2023. jan. 4. 19:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!