Hogyan legyek jó anya a gyerekeimnek? Egy karácsonyt nem bírok ki.
Egyedül maradtam kettő gyerekkel, az apuka meg éli világát, néha jön, elbohóckodik a gyerekekkel, de a 10 hónap alatt egyszer se szándékozta elvinni a gyerekeket, nem akarja kivenni normalisan a részét a gyereknevelésből.
Vettem fel plusz hitelt, hogy el tudjak költözni, és most azt nyögöm, plusz munkából tartom fent magunkat. Apuka 50 000 forintja is a nagy büdös semmire elég.
Segítségem 0, mindenért én tartom a hátam, és a munkahely is fenyeget. Itt a karácsony, egyedül vagyunk, és napok óta nehezemre esik kikelni az ágyból. Nem akarok karácsonyozni se.
Ma reggel megkérdezte a lányom, hogy "Anya, neked mi lesz ma a fa alatt?" És mondtak, hogy semmi, mire sírásban tört ki, hogy ne vigyem suliba, mert megy dolgozni, hogy nekem is legyen ajándék. Még jó hogy itthon vagyok a kicsivel (beteg), mert a munkahelyemen bőgnék egyfolytában.
Szerintem hiba volt a lányodra tolni ezt a nekemnincssemmiafaalatt dolgot. Ez számomra egyértelmű teátrális húzas, ezt valahonnan szedte a lány, ha csak egy új sálat valami apróságot veszel magadnak, ez nincs.
Az hogy sírva fakadt, hogy ő elmegy dolgozni, hogy legyen penzed magadnak, szintén manipulaciot sugall, hisz utána elutaztok Siófokra. Ettől még lehetsz instabil anyagilag, de nem ennyire...
Szerintem emiatt is mondják az önsajnalatot, sajnaltatást, ez nem depressziós tünet, hanem vsz rossz szokás, vagy rossz szülői minta, es ez traumatizálja is a gyereket.
Emellett érthető, hogy rossz passzban vagy, nehéz életszakaszban, ezzel abszolút egyútt lehet érezni.
Szerintem egyikünk sem szakember, úgyhogy lehet ezt tényleg tőle kellene megkérdezni.
Tudom, hogy az is pénzben van, de talán egy alkalom is segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!