Elvált apaként ne foglalkozzak azzal, hogy a gyerekeim mellett az elmúlt 2 hónapban 6 bébiszitter fordult már meg?
Ezt mégis hogy kell elképzelni? Lakat van a fürdőszoba szekrényen meg a hűtőn? Mert az ne akard már nekem bemesélni, hogy akinek van pénze bébiszitterre, annak nincs wc-papírra meg vajas kenyérre... Esetleg anyuka is sz_aros seggel mászkál otthon? Vagy most jön az a rész, hogy anyuka a wc-papír-pénzből jár heti kétszer fodrászhoz meg kozmetikushoz?
Kis provokátor...
aha de bébiszitere volt pénz....
legalább hihető hazugságot kamuzál
Nem tudom, miért kell az apukát lehurrogni, nekem inkább úgy tűnik, aggódik a gyerekeiért.
Sajnos én is ismerek ilyet, oda jár mindhárom gyerek oviba-bölcsibe ahová mi, az egyik dadus a bébiszitterük, és amikor a három csöppséggel mennek haza kézen fogva, mindig mondja, hogy mennek vásárolni, mert egy falat kaja sincs otthon, anyuka sokáig dolgozik, nem ér rá ilyesmire.
Csak akkor azt nem értem, minek szülni 2-3 gyereket, ha utána csak nyűg az anyának....
Igen, a műköröm az megvan!
Lehet, hogy rosszul tettem fel a kérdést, mert nem jött ár válasz. Nők!
Igen, a jelek szerint bébiszitterekre van pénz, de a beszerzés nem megy. Vagy őket se fizeti ki és ezért volt már 6?
De a kérdés nem ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!