Elvált apaként ne foglalkozzak azzal, hogy a gyerekeim mellett az elmúlt 2 hónapban 6 bébiszitter fordult már meg?
Senki nem a WC papírt és kaját vitatja, hanem azt, hogy miért csak az anyja dolga foglalkozni a gyerekkel.
Szerencsére nekem normális férjem van, aki nem úgy gondolja, hogy valami tingli-tangli kamumunka mellett egyedül kell a háztartással és gyerekkel foglalkoznom.
Képzeld, nekem is normális férjem van, megosztozunk a háztartás és a gyerekek körüli teendőkön.
Ezzel együtt nem értem, miért nem lehet elhinni, hogy az apa aggódik, hogy a volt nejénél elhelyezett gyerekek esetleg nem megfelelően vannak ellátva?!?!?
Hárman is írtunk példát, hogy igenis léteznek olyan nők, akiket abszolút nem érdekel, mi van a gyerekeikkel, csak akkor lesznek oroszlán-anyák, ha a helyzet és az érdekük úgy kívánja...
Ez a mondta nagyon megragadott és igaz az én esetemben is:
"... léteznek olyan nők, akiket abszolút nem érdekel, mi van a gyerekeikkel, csak akkor lesznek oroszlán-anyák, ha a helyzet és az érdekük úgy kívánja..."
Aki nem ilyen anya, az nem érti ezt a mondatot, pedig vannak ilyenek sajnos, egy biztos. ;)
Nem volt megbízva azzal a bébiszitter, hogy szerezze be a szükséges dolgokat, hanem a lakásban szembesült ezzel több alkalommal.
Az okostojásoknak üzenem, hogy a kérdés nem kamu. Nem is értem őket.
Arra voltam kíváncsi, hogy én parázom e túl a dolgokat.
Ez miért nem hihető????
Kedves kérdező, én írtam az ominózus mondatot, és én sem értem, mi volt a problémája a többi hozzászólónak.
Ha jól gondolom, megteszel amit tudsz a gyerekeidért, de mivel elváltatok, a napi szintű jelenléted kb. lehetetlen.
Remélem azért megoldódik a helyzet, mert köztudott, hogy a gyerekeknek kiszámíthatóság, és relatív állandóság kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!