Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kb. mennyit kér egy bentlakáso...

Kb. mennyit kér egy bentlakásos bébiszitter havonta? És mi a dolga (a gyerekek felvigyázása mellett)?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:

800 euro kb havonta. de kegyetlen szar a munka. nemcsak a gyerekvigyazas, de a mosas, fozes, takaritas, kiszolgalni a hazinagysagakat. kb olyan mintha egy csicska vagy egy rabszolga lennel. undorito!!!!!

Bentlakasos gyerekvigyazasra foleg kulfoldre ne menj!

2011. jan. 26. 14:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Jaj, valószínű félreérthető a kérdésem :) Bocsi.

Én itthon gondoltam, és nem én dolgoznék..

Tehát nem tudom mennyi havonta, mennyi az elvárható "munkaidő", az elvárható feladat....

Úgy tól-ig érdekelne.

2011. jan. 26. 15:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Elsőnek nem feltétlen van igaza.

Édesanyám nyugdíjas óvónő, kint él Németországban egy családnál (az ő házukban, az alagsori részben ki van alakítva egy pici lakás), egy kislányra vigyáz egész nap.

A gyerekkel való foglalkozáson kívül főzni szokott és néha vasalni. Kb reggel 9-től 12-ig, aztán du. 3-tól 7-ig van a kislánnyal. Hétvégén nem.

Nem tudom, hogy mennyit keres, de azt hiszem átszámolva olyan 200.000 körül (de nem biztos). Évente kb 4-szer jön haza 2 hétre, mindig a család fizeti neki a repjegyet.

Egyébként szerintem meg kell beszélni a családdal, hogy mi az amit te szeretnél elvállalni.

Anyu pl vállalt volna takarítást is, de ez a család nem kérte tőle (van takarítójuk is). Anyutól csak a főzést kérik.

2011. jan. 26. 21:14
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem itt a kérdezö akar alkalmazni bébiszittert...:-)))
2011. jan. 27. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a bentlakásosnak megvan az ára. Ami 120ezer ft-tól van.

Én is babiszitterkedem.800ft-t -1000ft/óra.

Ha kiszámolod akkor 8 óra az 8000ft és ha azt beszorzod csak 10-el az már 80.000 ft. És ez csak annyi ,hogy a gyerekkel foglalkozom semmi más.Persze a játékokat összepakolom ,és ha nnagyon unatkoztam akkor kitakarítottam amiért nem kértem plusz pénzt.

De vannak akik elmennek 500ft/órába.

De volt nyáron, hogy annyi pénzt kaptam mint amennyit a bölcsibe fizettek volna. 50000ft-ot.Ez heti 3-4 nap reggel 7-től délután 4-ig. Akkor főztem is a kislányra.

Egy bébiszitterszolgálattól megkérdezheted. De vigyázz kit veszel fel.Most mindenki szaladna 50000ft-ért is elvállalni mert kell neki a pénz.(munkanélküli) viszont ha kap munkalehetőséget akkor sorry ennyi voltam. Vigyázz nagyon.

2011. jan. 30. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!