Miért védik sokan a késői (40 körüli) gyerekvállalást?
A női szervezet számára borzalmasan megterhelő a terhesség. Kvázi rendbe se jön már sohase, ha 40 évesen szült. A nő és a gyerek számára is növekszik a betegségek esélye.
Persze a teherbe esés esélye is csökken a korral.
Bizonyos kor felett pedig automatikusan veszélyeztetett a terhesség.
Egy idősebb embernek nincs annyi energiája a kisgyerekekhez, jellemzően nem olyan rugalmasan neveli. Generációs szakadék is kialakulhat.
Idős és jellemzően igen beteges lesz, mire a gyereke érettségizik.
Amikor a gyereke kirepül, már özvegy vagy beteges, nem tud élvezni még éveket utazással, hobbikkal a párjával.
Nem éri meg az unokázást. Ha a gyereke is későn szül, pláne nem.
Én 30 vagyok és nagyon elkésettnek érzem magam. Mások meg körülöttem olyan lezserül veszik a témát, mintha pont velük nem történhetne semmi rossz.
88
Melyik város?
Budapesten 90% tuti túlsúlyos. Munkahelyemen kb mindenki.
Normális kaja nem laktat, sportra nincs idő, anyagcsere lassul.
Egészségesen étkezem, amennyire tudok. Keveset, mert híznék.
És a terhesség kiderüléséig igyekszem sportolni is.
Akkor te vagy az a fajta aki rànéz egy kocka csokira és disznó lesz tőle, plusz egyből halálos beteg😂😂
Xar ügy. Én nem zabàlok mint egy malac de nem kell keveset ennem és tök vékony vagyok. Mindig is az voltam. 😀😀 Ez van törődj bele.
20 évesen sem akartam maratont futni, meg ezután sem akarok.
Ekkora baromságot. Nem hiszem el, hogy nem troll. 😀
A hülyébb fajtàbol, mert még azt se döntötte el mi a frasz baja van. Kesoi szules, tulsuly, maraton, zero enido..
Mas egyéb???
92
Mert jónéhány válaszoló beírta, hogy gyerek mellett miért kellene éjszakázni. Vajon miért.
96
A maratonon kívül ezek közül mindegyik. Mint a való életben mindenkinek.
Ha ennyire sötéten látod a gyereknevelést, áruld már el, miért akarsz te majd 30-on felül, "öregen" gyereket? Mivel még kapcsolatod sincs, tehát el fog telni pár év, mire szóba kerül a dolog.
Akkor azok alapján, amiket leírtál, neked már nem szabad gyereket vállalnod, de kijelented, hogy de, lesz. 🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!