Miért védik sokan a késői (40 körüli) gyerekvállalást?
A női szervezet számára borzalmasan megterhelő a terhesség. Kvázi rendbe se jön már sohase, ha 40 évesen szült. A nő és a gyerek számára is növekszik a betegségek esélye.
Persze a teherbe esés esélye is csökken a korral.
Bizonyos kor felett pedig automatikusan veszélyeztetett a terhesség.
Egy idősebb embernek nincs annyi energiája a kisgyerekekhez, jellemzően nem olyan rugalmasan neveli. Generációs szakadék is kialakulhat.
Idős és jellemzően igen beteges lesz, mire a gyereke érettségizik.
Amikor a gyereke kirepül, már özvegy vagy beteges, nem tud élvezni még éveket utazással, hobbikkal a párjával.
Nem éri meg az unokázást. Ha a gyereke is későn szül, pláne nem.
Én 30 vagyok és nagyon elkésettnek érzem magam. Mások meg körülöttem olyan lezserül veszik a témát, mintha pont velük nem történhetne semmi rossz.
Túlsúlyos???
Basszus olyan vékony, hogy simán hízhatna akár 10 kilót is. Te mi a francot ítélkezel ismeretlenül?
Nekem elég volt ebből a beteg elméjű idiótából. Ócska troll, akinek semmi élete. Még azt is megkockáztatom, hogy nem is nő aki irogat.
Akkor nagyon szerencsés a genetikája, ha vékony, pedig későn szült.
Én például úgy, hogy még van időm sportolni, mert nincs gyerekem, úgy maradok vékony, hogy keveset eszem.
Minden ismerősöm túlsúlyos terhesség után egytől-egyig, ha 30 felett szült. A 30 alatt szülők közül vannak modellalkatok, pedig ugye nincs idejük sportra.
1 éves gyerek mellett kb nem is szabad sportolni és az ember mem tud találkozni a barátaival.
Vannak kisgyerekes ismerőseim és munkatársaim is, hazudj másnak. Cica.
38-as vagyok.
Ki mondta, hogy csak gyerekkel utazunk?
Szerencsére megtehetjük, hogy menjünk velük és nélkülük is. Na, ez például nagy előnye annak, hogy nem 20 évesen szültem őket. Nem mindegy ám a gyerekvállalásnál az sem, hogy milyen anyagi körülmények között neveled őket.
67
A nők anyagcseréje 40 felé lassul. Biológiailag is törvényszerű a hízás és ha kinyitnád a szemed, látnád is.
Ennyi butaságot összehordani, komolyan. Az éjszakázáson külön nevetek.
Javaslok 2 bölcs mondást:
- nem akarásnak nyögés a vége
- aki meg akar tenni valamit, az talál rá módot, aki nem, az kifogást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!