Miért védik sokan a késői (40 körüli) gyerekvállalást?
A női szervezet számára borzalmasan megterhelő a terhesség. Kvázi rendbe se jön már sohase, ha 40 évesen szült. A nő és a gyerek számára is növekszik a betegségek esélye.
Persze a teherbe esés esélye is csökken a korral.
Bizonyos kor felett pedig automatikusan veszélyeztetett a terhesség.
Egy idősebb embernek nincs annyi energiája a kisgyerekekhez, jellemzően nem olyan rugalmasan neveli. Generációs szakadék is kialakulhat.
Idős és jellemzően igen beteges lesz, mire a gyereke érettségizik.
Amikor a gyereke kirepül, már özvegy vagy beteges, nem tud élvezni még éveket utazással, hobbikkal a párjával.
Nem éri meg az unokázást. Ha a gyereke is későn szül, pláne nem.
Én 30 vagyok és nagyon elkésettnek érzem magam. Mások meg körülöttem olyan lezserül veszik a témát, mintha pont velük nem történhetne semmi rossz.
"Egyébként hihetetlen sötét és rosszindulatú emberek vannak a neten. Szerencsére a való életben sehol sincsenek."
Ezt magadra értem gondolod. De te neten is egy hulladék vagy, nyugodj meg.
82
Én nem áltatok senkit, hogy kicsi gyerek mellett sportolni és 8-9 órákat aludni fog, ahogy azzal se idegesítek senkit, hogy 45 éves nőként 3 órás maratont fog futni.
Neked sose legyen gyereked!
Pszichiátriára való vagy.
Ember!
Szerinted komolyan képes egy 45 éves nő 3 órás maratonra?
Szerinted egy kisgyerekes dúskál esténként a szabadidőben?
Erre a kettőre válaszolj!!
Én Budapesten lakom. 10-ből 9 csúnyán túlsúlyos. A villamoson, boltban, munkahelyemen (IT).
Te melyik településen laksz, ahol jobb az arány?
De ezek kit érdekelnek?
Sokadjára kérdezzük tőled, hogy neked NEM TÖK MINDEGY KI MILYEN ÉS KI MIT CSINÁL? Te fogod felnevelni a gyerekét? Vagy mi a francot pattogsz órák óta?
Olyan baromságokat írsz, hogy hihetetlen. Szedsz valami tudatmódosítót?
Ja és a környezetemben egy darab túlsúlyos ember nincs. Se a családban, se a munkahelyen. Se az ügyfelek közt.
Sosem látok durván kövér embereket, pedig tömegközlekedéssel járok. Nem egy szobába vagyok bezárva reggeltől estig.
Tudatmódosítót ti szedtek.
Hogyan lehet leírni olyat, hogy kisgyerek mellett van szabadidő és nincs éjszakázás? Hogyan lehet ezt leírni?
15 éves, aki ezt leírja, vagy fogyatékos?
De àruld màr el, honnan a pcsàbol tudod, hogy egy vad idegen tulsulyos vagy vékony ember szülő vagy nem?? 35 vagyok 2 éves gyerekkel, és ha làtnàl egyedül tuti azt hinnéd még nem szültem, mert nàdszàl vékony vagyok. Ismeretségi körömben az lett extrem túlsyos, aki gyerek előtt is küzdött a súlyàval.
Amúgy a terhességem 14.hetéig hànytam, pocsék volt de egy csapàsra elmúlt és semmilyen hiànybetegségem nem lett. Igy odavagy a sportért de egészségesen étkezni luxus?
Amugy te egy megkesetedett macskásnő vagy aki epp azt bizonygatja mi a rossz a gyerekvállalasban
Szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!